Eindelijk lijkt de lente, of zullen we het inmiddels vast maar zomer noemen, door te breken en o wat word ik daar toch ontzettend blij van! Niet alleen kan ik genieten van de warmte die de zon afgeeft.

Ook vind ik het prachtig om ‘s avonds naar een mooie zonsondergang te kijken en trek ik er ook nogal eens op uit om dat moois vast te leggen met mijn camera. Dit keer dus een lekker zomerse inspiratiepost vol met mooie sunset pics!

Tot slot een foto die ik gisteravond maakte. Het is niet de oranjerode lucht die je verwacht bij een zonsondergang, maar het was nog geen tien minuten nadat ie was ondergegaan en als je goed kijkt, zie je nog een paar rozige streepjes in de lucht vlak bij die lamp. Het was voor het eerst dat ik iets heb gedaan met lange sluitertijden en dat smaakte naar meer!

De Lingehaven in het donker