Het weer begint eindelijk ergens op te lijken en zachtjes aan kunnen we dus ook weer voorzichtig aan strandweer gaan denken. Alleen is er niets zo vervelend wanneer je winter kilo’s nog in de weg zitten. Daardoor gaan veel mensen in het voorjaar flink sporten om tegen de tijd dat het kwik ver boven de twintig komt, weer helemaal in topvorm te zijn.

Bijkomend voordeel van sporten, is dat je er ook tijdens je work-out nog leuk uit kunt zien. De tijd van vale hemdjes en saaie sportbroeken hebben we lang achter ons gelaten. De webshop Front Runner speelt daarop in door een flinke collectie kleding en schoenen aan te bieden, waar de nadruk op sportiviteit ligt.

Vooral de schoenen-afdeling is indrukwekkend! Van sneakers met een panterprint tot old-skool Adidasjes en van Nike Air Max tot Converse All Stars in soorten en maten. Ook het in populariteit groeiende sneakermerk New-Balance is goed vertegenwoordigd.

Bovenstaand een collage met een aantal hippe sneakers die ik vond op de webshop. Zoals je ziet zijn ze van alle markten thuis. Zelf vind ik de hoge zwarte Adidas sneakers (links onderin) en de felrode Reebok Freestyle hi wedge erg gaaf! En trouwens ook het panterprint en de Vans met sterretjes! Dit zijn overigens allemaal dames sneakers, maar de webshop is ook prima vertegenwoordigd op het gebied van sportieve heren- en kindermode.

Front Runner is, zoals het een moderne webshop betaamt, ook bereikbaar via social media. Zo kun je ze volgen op Facebook. Ook is er een blog en een YouTube kanaal. Het bedrijf heeft behalve een webshop ook winkels, onder meer in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Mocht je dus nog een leuke sporty outfit of een paar hippe sneakers zoeken, dan weet je nu in elk geval waar je terecht kunt! Happy sporting in style!