Week 23. Voor je ‘t weet is het kerst en loop je met je wollen muts op je kop. Maar daar wil ik nu even nog niet aan denken. Het is deze week eindelijk mooi weer en oh boy, wat heb ik daarvan genoten! Lekker buiten zitten met m’n beestjes, wandelen, fietsen en natuurlijk fotograferen!

3 juni

Ik ben de hele week flink in beweging geweest en heb de nodige kilometers gelopen en gefietst, maar maandag was denk ik wel het toppunt, toen heb ik praktisch de hele dag gelopen. Elke keer korte stukjes, maar kleine beetjes maken samen ook veel.

Het eerste tripje was een wandeling met Bas, waarbij we de markt passeerden en ik een portie vegetarische loempia’s verorberde, meer dan lekker! Even later moest ik naar de bibliotheek waar ik deze Coca-Cola wagen zag staan, vond ik gewoon een mooi gezicht, zo’n felrode vrachtwagen met het bekende frisdrank-logo.

‘s Middags kwam m’n moeder naar Gorkum, omdat ze nog steeds gedoe had met haar mobiel en bij PhoneHouse in het Piazza Center moest zijn. Ik deed ook een boodschap bij Albert Heijn en heb voor het eerst met zo’n scanner gewerkt.

Het was even wennen, maar toch ook wel handig. De techniek staat voor niets! Ik kom overigens het meest in de AH in Sleeuwijk en daar hebben ze die scanners volgens mij nog niet.

4 juni

Dinsdag ging ik bij een Kiala servicepunt m’n WeLikeFashion bestelling ophalen. Ik had een jasje van Vero Moda besteld, wat ook nog eens afgeprijsd was. Het paste goed en het model was ook erg mooi, maar ik heb hem toch teruggestuurd omdat het materiaal een beetje raar was en enorm veel herrie maakte als je bijvoorbeeld je armen langs je lichaam bewoog.

Het jasje was donkerzilverkleurig en eigenlijk vond ik dat niet geweldig, zeker door het materiaal leek het bijna plastic. Ik moest wel lachen om de tekst op de zak: “To hell with my bank account”. Als je flink shopt op bovengenoemde site, gaat dat zeker lukken, want er staan dure items op.

Quote op een tasje

5 juni

Woensdag eindelijk weer wezen fietsen. Sinds ik ziek was geweest, lukte dat niet zo goed en had ik vooral last van pijn en vermoeidheid. Inmiddels lijkt het wel weer goed te gaan, al doe ik het nog wel voorzichtig aan en ga ik niet meteen hele einden. Deze foto maakte ik bovenaan de dijk in Sleeuwijk. Geen heel bijzondere foto’s en ik heb mooiere vanaf deze plek, maar ik vind het een mooi uitzicht, zeker in de lente.

Fietsen in Sleeuwijk

6 juni

Donderdag was volgens mij de warmste dag van de week. Om echt lange einden te wandelen, was het dan ook te heet, dus hebben Bas en ik een poosje op een bankje bij een druk kruispunt in de binnenstad gezeten. Niet echt de meest toeristische plek, maar we zaten daar vol in de zon, er was genoeg te zien en mijn iPhone pikte er zelfs een wifi-signaal op wat ik kon gebruiken.

‘s Avonds ging ik de nieuwe Star Trek kijken in de bioscoop. Bioscoopbezoekjes voelen voor mij altijd echt als een uitje en ik vind ‘t leuk om me dan wat netter te kleden. Ik koos voor mijn nieuwe jurkje, wat je in de shoplog van mei tegenkwam, gecombineerd met tailleriem en laarzen. De laatste foto maakte ik in de bar van de bioscoop. Ik bleek de eerste te zijn, dus was het nog redelijk uitgestorven. 🙂

7 juni

Vrijdag was het lekker warm en heb ik weer de nodige uren buiten gezeten, om vervolgens te constateren dat ik warempel al een beetje verkleurd ben. Echt bruin word ik nooit en dat hoeft ook niet zo van mij eigenlijk.

Links ernaast een foto van de ventilator die ik bij HEMA had gekocht, ter vervanging van m’n oude waaier. Inmiddels is hij weer retour. omdat de waaier een groter bereik heeft dan dit torentje en ik ‘m vrij gammel vond.

9 juni

Begin van de middag gewandeld met Bas, waarbij ik hem in het ondergelopen stukje onderaan het pad Buiten de Waterpoort heb laten spelen. Ongelofelijk dat die hond z’n hele leven een hekel aan water had en het inmiddels geweldig vindt om erin te spelen.

Een stukje verder spotte ik iets wat op een soort minivuurtoren lijkt en wat ik nog niet eerder op deze plek heb gezien. Nog een stukje verder zag ik een rijtje motoren staan en als motorliefhebber, moest dat natuurlijk ook even op de foto.