Juni voorbij, weer en week voorbij en als je de afgelopen dagen naar buiten hebt gekeken, zou je haast denken dat er ook alweer een seizoen voorbij is. Gelukkig is het vandaag best lekker weer, dus ik hoop dat de zomer zich nu eindelijk wil aankondigen. Ik heb er inmiddels wel genoeg van om telkens maar weer nat te regenen. :-) Laat ik maar snel beginnen met de foto’s van afgelopen week, dan kan ik ook nog een beetje van het zonnetje genieten!

25 juni

Dinsdag was niet alleen de dag van mijn vernieuwde haarkleur en het redesignen van een aantal site-elementen, maar ook ben ik, zoals gewoonlijk, lekker buiten geweest met Bas. Alle foto’s die je hierboven ziet, maakte ik tijdens de wandeling. Allereerst een paar felroze bloemen, de deur van een huis met een symmetrisch werkje en een hoogwerker die benodigd is om de oude kastanjeboom te kunnen snoeien. Verder een outfit, een shot van de Peterbrug en tot slot een foto van de wolken, waarbij het lijkt of de ene wolk letterlijk van de andere afgebroken is.

26 juni

Eens in de zoveel tijd ben ik helemaal in de ban van mijn koptelefoon. Ik heb de Apple EarPods voor ‘buitengebruik’ en jaren geleden kocht ik een AKG koptelefoon met van die schelpen die over je oren vallen, die ik eigenlijk alleen binnen gebruik.

Het geluid wat uit dat ding komt is fenomenaal en ik vind het heerlijk om muziek over dat ding te luisteren in plaats van gewoon via de speakers. Ook favoriet is stofzuigen met koptelefoon op. Stofzuigen haat ik, maar op die manier wordt het toch nog een beetje aantrekkelijk om te doen!

130626-ester

27 juni

Donderdag moest ik voor controle naar het Erasmus MC in Rotterdam. Nu heb ik echt een hekel aan Rotterdam en nog meer aan het Centraal Station. Elk jaar als ik naar het ziekenhuis moet, gaat er wel iets mis. Dit keer was geen uitzondering: Ik pakte een verkeerde bus en liep maar liefst twee keer verkeerd op het station. Over de trein / bus aansluitingen had ik dit keer niets te klagen overigens, die waren gelukkig meer dan perfect.

Op de eerste foto het uitzicht wanneer je het station uit loopt. Vervolgens de stationshal in zwart-wit en een foto van het bloedprikken. Dat ging niet helemaal goed: Doordat ik terugtrok zodra de naald m’n huid in ging, schrok het meisje wat me prikte. Resultaat was een bloedbad. De ader was namelijk meer dan perfect. :-) Vervolgens hebben ze de andere arm maar geprikt.

28 juni

Vrijdag ging ik onverwachts een middag naar m’n moeder. Ik was er al even niet meer geweest en kon haar nu ook eindelijk het cadeautje geven wat ik al een week of drie geleden had gekocht in het Glasmuseum in Leerdam. Ze was er erg blij mee, dus dat had ik goed gekozen. Voordat ik richting de veerpont ging, nog even snel een paar boodschappen gedaan.

In de winkelstraat stond een meisje met een Xenos t-shirt aan deze dingetjes uit te delen, ter ere van de heropening van de winkel. Met de wikkel kreeg je 25% korting op een product (waar ik gelijk gebruik van heb gemaakt omdat ik nog een groot kussen moest hebben voor op de bank) en het is zo’n plat kunststof doosje met kleine pepermuntjes. Leuk gedaan!

Gratis pepermuntjes

29 juni

Allereerst een collage die ik maakte van een aantal foto’s die ik schoot tijdens de gebruikelijke wandeling. Vervolgens een foto die ik apart vind. Het is de stofzuigerslang, maar dan op een vrij abstracte manier vastgelegd. Dan twee pics van m’n terras. Allereerst de clematis die ik netjes opgebonden heb en naar de schutting geleid, zodat hij daar omheen kan kronkelen en één waar m’n hele terras op staat. Tot slot een foto van m’n arm candy.

30 juni

Vandaag kort gewandeld, vanwege pijn in m’n nek. Ik kan hem bijna niet bewegen en dan kom je er pas achter hoe vaak je je nek draait op een dag. Thuis de boel gelijk flink ingesmeerd en een warme sjaal om. Is het eindelijk een keer mooi weer… Ernaast nogmaals een foto van de Peterbrug, maar dan met bootjes en bloemen. Blijft een mooie locatie daar. Je zou dat maar elke dag vanuit je huis kunnen zien! Al went dat vast ook.