Gister weer een dag zonder artikel, het wilde gewoon niet lukken. Aan de andere kant vind ik dat ik me zo nu en dan best een dagje vrij mag permitteren. De afgelopen tijd is er elke dag een artikel online gekomen en het zou me niet verbazen als het in 2012 voor het laatst was dat ik niets geschreven heb op een dag.

Vandaag weer eens een shoplog, eigenlijk een ‘collective haul’ zoals je dat bij wel meer blogs ziet, maar omdat ik dat nogal een onduidelijke term vind en shoplog dan meer begrijpelijk is, houd ik het daar gewoon lekker op!

Ik heb warempel wat make-up gekocht! Allereerst deze mooie blauwe oogschaduw van DA. Ik merk dat ik de laatste tijd toch iets vaker kleurtjes begin te gebruiken (meestal kies ik voor grijs- of natureltinten) en blauw leek me ook wel eens leuk.

Ondanks dat je vaak hoort dat je blauwe oogschaduw juist niet bij blauwe ogen moet dragen, wilde ik het gewoon wel eens proberen. Ik heb één blauwe oogschaduw, maar die heeft een heel andere kleur.

Deze Blush & Go in oudroze kocht ik bij HEMA. Ik had ze al zien liggen en vond het meteen een leuk product, maar had het niet gelijk gekocht. Ik ben doorgaans geen fan van vloeibare make-up, om de eenvoudige reden dat het voor mij lastig is te zien of ik het wel netjes uitgewerkt heb.

Deze blush toch gekocht en het is een succes! Het is een soort platte brede stick, waarmee je een streep op je wangen zet en deze vervolgens uitwrijft. De blush is subtiel maar zichtbaar en op deze manier kun je gerichter werken dan met poeder.

De laatste aankoop op make-up gebied is deze lip colour pen uit de Glamazona collectie van Catrice. Ze zijn er in het roze en in het rood en ik koos voor de rode variant. Ik vind het echt een origineel en fijn product.

Je kunt door de lipstick in penvorm heel precies werken en er zit ook een soort lippenbalsem in verwerkt waardoor het proeft en aanvoelt als een verzorgende balsem, maar je inmiddels gewoon een lekker knalrood kleurtjes op je lippen hebt. Misschien dat ik de roze ook nog ga kopen, als ie nog niet uitverkocht is inmiddels.

Catrice lip pencil

Dit armbandensetje had ik pas samen met wat andere artikelen bij H&M besteld. Ondanks dat ik praktisch alles terug kon sturen omdat ik het niet mooi vond staan of de stof tegenviel, heb ik dit wel gehouden. Het was als ik me niet vergis uit de sale en komt van de herenafdeling, maar ik ben er blij mee en heb ze nog niet af gedaan, alleen tijdens zwemmen en douchen.

Armbandensetje van H&M

Deze aparte trui kocht ik onlangs in de uitverkoop bij een boetiekje. Toen ik ‘m zag hangen, vond ik hem gelijk heel leuk en apart, maar dacht dat zoiets mij toch niet zou staan. Toch even gepast en wonder boven wonder stond hij leuk.

Zo’n trui komt het best uit als je ‘m draagt met een strakke broek of legging. De franjes en de sterapplicaties zijn van imitatieleer. Ik vraag me wel af hoe het met wassen gaat, maar daar kom ik vanzelf wel achter.

Trui met sterren en franjes

Ik ben nog altijd gek op rood, maar rode shirtjes in een normaal model had ik niet. Dus was ik blij toen ik deze voor een leuk prijsje spotte bij Bristol. Daar hebben ze soms best leuke items. Er hing nog één M, dus daar had ik geluk mee. Toevallig heb ik ‘m aan vandaag. De tekst erop luidt “I’d agree with you, but then we’d both be wrong”.

Rood T-shirt met opdruk

Deze hangmat heb een paar dagen en ik ben er ontzettend blij mee! Ik had al een hangmat, maar op zo’n standaard. Ik kan het ding inmiddels niet meer kwijt, omdat ik veel planten heb en daarnaast was het frame al jaren verroest en kreeg ik hem amper meer in elkaar gezet.

Deze knoop je ergens aan vast en neemt dus minder plek in beslag. Ik kocht ‘m bij ALDI voor € 16.99 en ik heb er al verschillende keren in gelegen. Hij hangt bij mij aan twee kanten aan de schutting, met één of andere aparte knoop die ik eerst nog moest leren.

Ben jij onlangs nog voor iets leuks geslaagd?