Zoals je misschien hebt opgemerkt, is er gisteren geen blogpost verschenen. Het lukte gewoon niet. De avond ervoor was ik laat thuis en ik leef momenteel meer buiten dan binnen. Als het een beetje afgekoeld is, ga ik fietsen en vaak ben ik dan pas om elf uur of later terug. Omdat ik meestal ‘s avonds begin met het schrijven voor de volgende dag, kwam het er dus niet van.

De inspiratie viert momenteel ook niet echt hoogtij. M’n hoofd zit vol zomerse sferen en als ik dan ergens geen zin in heb, is het om binnen achter de computer te gaan zitten schrijven, ik heb namelijk geen laptop, omdat ik daar vanwege m’n ogen niet mee overweg kan. Vandaag dus een kort item met een filmpje en een paar posts die met de zomer te maken hebben.

Omdat ik zo gauw geen zomerfilmpje kon vinden, één uit mijn eigen collectie. Als ik bootjes zie, denk ik aan zomer. Zeker met de vrolijke muziek erbij, kom ik in zomerse sferen. Grappig om te vermelden is, dat ik inmiddels alweer een hele tijd mail met degene die je als eerste ziet, in dat witte bootje. Hij had zichzelf gespot in het filmpje en mij gemaild. Vervolgens is daar een leuk mailcontact uit ontstaan. Verder gaan we terug in de tijd met wat zomerse blogposts!

Destroyed shorts

Shorts zijn hot in de zomer! Of je nu meedoet met de hotpants-trend of liever voor een wat langer broekje kiest, je kunt er niet omheen! Wist je dat je ook je eigen korte broek kunt customizen?

  1. estrellaweb.nl/2012/04/diy-destroyed-shorts/
Hitteplan

Temperaturen boven de 30 graden: Wij Nederlanders kunnen er niet zo goed tegen en dat zorgt vaak voor klachten. Maar als je goed beslagen ten ijs gaat (vrij ironische uitspraak in deze context), kun je jezelf toch redelijk hittebestendig maken!

  1. estrellaweb.nl/2012/08/hittebestendig/
Summertime

Wat associeer jij met zomer? Zijn het zonovergoten dagen waarbij je op het strand ligt, al dan niet in een vakantieoord, met zonsondergangen of lange avonden met gezelligheid? Van deze twee inspiratie-items krijg je helemaal een zomergevoel, voor het geval je ‘t nog niet had natuurlijk!

  1. estrellaweb.nl/2013/06/inspiratie-zonsondergang/
  2. estrellaweb.nl/2013/07/inspiratie-vakantie/
Net-alsof-vakantie

Hoge temperaturen, vrolijke latin-muziek in winkels, blije mensen, lekkere drankjes en zwemmen in het koele water van de rivier. Je hoeft niet ver om een vakantiegevoel te kunnen krijgen! Zelf vind ik het altijd leuk om net te doen of ik vakantie aan het vieren ben in mijn eigen stad of desnoods een paar kilometer verderop.

  1. estrellaweb.nl/2011/04/vakantievieren-in-woudrichem/