Zo, dat was een prima weekje! Veel gewandeld, van lieverlee werd het eindelijk mooi weer en als hoogtepunt twee dagen gezelligheid op het Hippiefestival hier in Gorinchem. Mensen, wat heb ik dáár van genoten! Stiekem huist er blijkbaar toch wel een hippie / festivalganger in mij als ik merk hoe relaxed en goed ik me de afgelopen twee dagen gevoeld heb.

1 juli

De eerste dag van juli begon iets minder prettig. Ik was zondag wakker geworden met een enorm pijnlijke nek die ik bijna niet kon bewegen. Erg lastig, zeker omdat je er dan pas achter komt hoe vaak je op een dag je hoofd draait.

Ik smeerde me een ongeluk met Midalgan en liep ondanks het warme weer de hele dag met een sjaal rond. Die Midalgan is ook wel zooi, want het brandt ontzettend en dat is dan ook wel te zien op deze foto, waarop mijn nek vuurrood is. Gelukkig trok dat na een tijdje wel weg en is de nekpijn inmiddels een stuk minder.

130701-nek

2 juli

Dinsdag lekker gewandeld met Bas. Dit keer hebben we een stukje meegepakt waar ik nog nooit eerder was geweest. Moet je nagaan: Dan woon je al meer dan tien jaar in Gorinchem en ken je nog niet alles.

Wel leuk is dat, het ontdekken van nieuwe dingen. We kwamen overigens uit bij het Merwedekanaal en dat ken ik dan weer wel. Daar maakte ik de eerste drie foto’s. ‘s Avonds bakte ik croissantjes uit zo’n blikje als avondeten, lekker!

4 juli

Een niet al te scherpe foto van de knoppen in m’n Hosta. Sinds ik meer interesse voor tuinieren begin te ontwikkelen, varen mijn planten daar wel bij. Deze plant was vorig jaar op sterven na dood en heeft nu zelfs knoppen.

Vervolgens een foto van de Lingehaven, niet de eerste en ook niet de laatste, maar hij heeft wat. Dan een Porsche op de Groenmarkt, wie het type weet mag het zeggen. Tot slot een foto van Bas en ik in zo’n gekke spiegel die in sommige straten staat.

5 juli

Bas geeft een high five bij het wakker worden. Ernaast mijn camera, waar ik nog steeds zo ontzettend blij mee ben en elke keer weer van versteld sta wat voor kwaliteitsfoto’s hij maakt. Dan een kerkraam in zwart-wit en Micky en Molly die mijn ijsje ook wel heel erg smakelijk vinden!

6 juli

Zaterdag ging ik met een vriend naar het Hippiefestival in Gorkum. Supergezellige middag en avond gehad. Op de eerste foto een collage van mijn hippiestijl arm candy. Lekker kleurrijk! Vervolgens een outfitfoto.

Deze jurk van H&M heb ik al even geleden gekocht, maar nog niet gedragen. Ik moest sowieso nog op een bandeautop uit, omdat de jurk op de rug laag is uitgesneden en ik het niet zo’n geweldig idee vind om dan praktisch in m’n BH te lopen.

Dan mijn make-up voor het Hippiefestival. Vrij uniek, want ik gebruik bijna nooit kleur (meestal grijs- of natureltinten) en hier zelfs drie! Oranje, paarsblauw en zeegroen met een subtiele glitter op het bewegende ooglid. Vervolgens nog een foto van mij tijdens het festival en één van het podium, met een man ervoor die ik elk jaar op het Hippiefestival zie.

7 juli

En dan alweer de laatste foto’s. Ik ben er snel doorheen gegaan en heb minder aandacht besteed aan de plaatsing en uitlijning, maar ik moet nog voor morgen schrijven, douchen, planten water geven en ook op tijd naar bed, omdat ik na twee dagen feesten morgenochtend toch echt om half tien op het gemeentehuis word verwacht. Een turbo Weekly Snaps dus!

Allereerst mijn brunch. Ik was laat wakker en had nu even geen zin in de standaard yoghurt. Vervolgens een foto van mij die wat overbelicht is, maar toch wel leuk. Je kunt hier duidelijk zien dat ik vrolijk ben.

Dat krijg je vanzelf met al die hippies om je heen en de nodige biertjes doen er ook goed aan 🙂 Vandaag (zondag) wederom naar het Hippiefestival geweest, dit keer alleen met Bas en zonder bier, alleen mijn zelf meegebrachte blikje sinas.