Er is een week voorbij gevlogen en dat betekent dat de fotowedstrijd waarmee je kans maakte op een jaarabonnement op fotografiemagazine Zoom.nl, ten einde is gekomen. Gister druppelden de laatste inzendingen binnen en we zijn uiteindelijk uitgekomen op een totaal van 17 deelnemersfoto’s in het voorgeschreven thema.

De ingezonden foto’s zijn divers en er zitten erg leuke plaatjes bij! Behalve dat ik alle deelnemers wil bedanken, vind ik het vooral heel leuk dat al snel duidelijk werd dat mensen er echt moeite voor wilden doen. Het is tenslotte weer ‘ns wat anders dan op een linkje klikken om een pagina te liken om kans te maken. Dit soort winacties vind ik zelf dan ook veel leuker eigenlijk!

Sommigen trokken er dagen voor uit om te bedenken wat voor foto ze wilden maken en weer anderen vertelden spontaan waarom hun inzending bijzonder voor ze was. Erg leuk! Al met al ben ik tenslotte ook maar een blogger met een winactie en is het altijd afwachten hoe en of een winactie loopt, dus stel ik die inzet zeer op prijs!

En dan het moment van de waarheid. Jeetje, wat heb je het moeilijk gemaakt zeg! Zoveel diversiteit, zoveel bijzondere plaatjes. Ik had in eerste instantie de winnaar in m’n eentje uit willen kiezen, maar heb iemand gevraagd mee te kijken, omdat ik het gewoon té moeilijk vond.

Er was niet gelijk één foto die met kop en schouders boven de rest uit sprong en omdat iedereen een eigen kijk op foto’s heeft, leek het me een leuk idee de winnaar samen met iemand uit te kiezen. De foto in het thema rood die uiteindelijk het meest origineel bevonden is, zie je verkleind hiernaast. Deze werd gemaakt door…

=

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Vandaag ontvang je een mailtje met de vraag of je je adres wilt doorgeven. Deze stuur ik vervolgens door naar de redactie van Zoom en daar wordt je gratis jaarabonnement gereed gemaakt.

Alle andere deelnemers wil ik ook nogmaals van harte bedanken voor het meedoen en de moeite die in de foto’s gestoken is. Top! Ook wil ik via deze weg Zoom Magazine bedanken voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs!