Gisteren niet geblogd en vandaag bijna ook niet. Reden: Te druk met andere dingen en geen tijd kunnen vinden. Vandaag lukt ‘t nog net wel, al heb ik wel getwijfeld of het wel zin heeft om ‘s avonds om half elf nog een artikeltje online te gooien. Bij deze dus alsnog, maar wel een kortje met meer foto’s dan tekst, want ondergetekende gaat zo lekker haar bed opzoeken!

Vandaag met de Fast Ferry in Hoek van Holland gevaren. Een rondvaart door het Rotterdamse havengebied van ongeveer een uur. Was leuk om een keer gezien te hebben en natuurlijk was de camera ook mee. De foto’s vind ik zelf niet heel spannend, maar het geeft wel een goede indruk van het uitzicht vanaf de boot. De foto met het touw die je hieronder in het groot ziet, vind ik eigenlijk nog het mooist van de hele serie.

De Fast Ferry is trouwens van RET en kan tot 40 km/pu varen. Je stapt op bij de Berghaven in Hoek van Holland en bij de Maasvlakte kun je eruit. Op de terugweg stopt hij soms ook bij de Landtong en onderweg heb je uitzicht over het havengebied en een strandje met zeehondjes.

Varen met de Fast Ferry