Hoi! Heb je een beetje een goede week gehad? Ikzelf mag niet klagen. Niet echt veel bijzondere dingen meegemaakt of gedaan, maar wel genoten van het mooie weer en nog van alles. Deze keer niet zo absurd veel foto’s als de vorig week, maar desondanks voldoende om mijn week in foto’s aan je te kunnen laten zien.

29 juli

Maandag had ik het idee om oma met een bezoekje te verrassen met de bus ● Bas ging mee en genoot van het uitzicht! ● Hortensia’s bij oma in de tuin ● ‘s Avonds om 7 uur met de bus terug naar huis, het was nog steeds warm ● In deze wolk zag ik een wijzende man ● Lekker slapen na een leuke en warme zomerdag!

30 juli

Dinsdag deed ik eigenlijk weinig bijzonders. Ik kan het me niet eens echt herinneren, dus dan zal het ook wel zo zijn. Wel heb ik ‘s morgens zoals gewoonlijk weer lekker gewandeld met Bas en net als vorige week weer een beker cappuccino gehaald bij Bakker Bart. Ik vind het te duur om elke dag te doen, maar zo af en toe is het toch wel erg lekker, al wandelend een beker romige hete koffie leegdrinken

Ik ben normaal helemaal niet zo’n koffieleut, maar cappuccino vind ik heerlijk en op de één of andere manier smaakt deze koffie lekkerder dan thuis, waar ik er over het algemeen niet zo van geniet. Misschien omdat dat gewone koffie is en uit een Senseo apparaat komt. De meeste koffieliefhebbers zijn over gewone Senseo-koffie meestal niet zo te spreken.

Koffie voor onderweg

31 juli

Ik draag de laatste tijd weer veel sneakers en nadat ik eens flink in m’n kast aan het graven was geweest, ontdekte ik deze Converse Jack Purcell schoenen, die eigenlijk al behoorlijk versleten zijn, maar die ik desondanks nog steeds wel leuk vind en dus niet weg ga gooien.

Het waren sowieso best dure schoenen, want ze zijn, in tegenstelling tot de meeste Converse’s, gemaakt van leer en niet van stof. Voorlopig hou ik ze er dus nog in. Zelf vind ik ze het leukst staan onder een spijkerbroek, zeker omdat dit een laag model is en ik onder leggings of shortjes liever sneakers met een hoge schacht draag, dat vind ik nu eenmaal veel mooier staan.

Converse Jack Purcell

1 augustus

De eerste dag van augustus was een dag die ik niet snel zal vergeten en ik ben in tijden niet zo blij geweest. Het heeft te maken met die leuke postbezorger. Het is niet wat je denkt, ik weet nog steeds vrij weinig van zijn kant, maar er is iets gebeurd waardoor er voor mijn gevoel toch iets veranderd is tussen ons en waar ik blij van word, maar ook bang dat ik het me allemaal inbeeld.

Deze foto maakte ik kort na dat moment en ondanks dat mijn glimlachje subtiel is, kun je wel aan mijn gezicht zien hoe blij ik ben. Ik zie het zelf in elk geval wel. Ondanks dat ik geen liefhebber ben van langdurig naar foto’s van mezelf staren (ik zie steeds meer minpunten), word ik blij als ik deze zie, omdat ik weet wanneer ik ‘m gemaakt heb en hoe ik me toen voelde.

130801-ester

2 augustus

Goh, weinig foto-setjes dit keer, de Weekly Snaps ziet er bijna weer uit als in het begin, toen ik bij elke afzonderlijke foto een stukje schreef. Deze foto maakte ik in de HEMA, waar aan één van de rekjes met sieraden en haar-accessoires een paar neon-roze en -gele chunky armbanden hingen.

Ik vind het overigens niet mooi en ben sowieso geen fan van dat soort armbanden, maar het deed me zo aan de jaren negentig denken dat ik het wel grappig vond om er even een foto van te maken. HEMA heeft trouwens best leuke haar-accessoires vind ik. Niet alles is leuk, maar als je goed zoekt kun je echt hele leuke dingen vinden, ik heb er al diverse leuke items kunnen scoren voor weinig geld.

130802-armbanden

3 augustus

Zaterdag moest ik naar Dordrecht om m’n traguspiercings te wisselen en voor een nieuw statief, deze windmolen zag ik vanuit de trein ● Door een vergissing had ik vrijdag geen hondenvoer maar kattenvoer gekocht, gelukkig zijn de katten er gek op en zit Micky sindsdien hele dagen te zeuren om meer ● Mijn nieuwe statief, een degelijk ding van Benro ● Zo zien mijn nieuwe piercings eruit, ik had deze in maart gekocht en kan ze eindelijk dragen ● Leuke tijdschriften die ik gratis ontving na het invullen van een enquête over de NASA expo waar ik onlangs was. Leuk!

4 augustus

De laatste foto is van vandaag. Ondanks de hitte van de afgelopen dagen, lijkt mijn clematis (geen klimplant dus, maar wel een klimmende plant heb ik onlangs geleerd), zich daar weinig tot niets van aan te trekken en groeit en bloeit hij als een tierelier. Waar er begin deze week nog maar iets van 3 of 4 bloemen in zaten, zijn ze nu haast niet te tellen.

Na het afmaken van dit artikeltje met de camera naar buiten om dit moois vast te leggen. Waar ik bij anderen altijd los ga op het fotograferen van bloemen, ben ik daar in m’n eigen tuin eigenlijk wel erg lui mee. Misschien toch een kwestie van het gras is groener aan de overkant? Ach dat zal wel loslopen, maar alles wat niet van jezelf is, is vaak interessanter en mooier.

130804-clematis