Afgelopen week was op z’n minst merkwaardig te noemen. Aan de ene kant heb ik fysiek enorm veel werk verzet, uren gelopen, vele kilo’s aan spullen in m’n handen gehad en het resultaat is een huis wat schoon en opgeruimd is tot in de kleinste hoekjes en een geslaagde slaapkamer metamorfose. Aan de andere kant was het op emotioneel gebied nogal een achtbaan.

Ik kreeg van het ene op het andere moment weer last van mijn ziektefobie, terwijl ik me vrijdag, na een bezoekje van R. en een nieuwe ‘fotosessie’ juist in de zevende hemel waande. Zaterdag liep ‘t helemaal mis en werd ik wakker met zowel geestelijk als lichamelijk een enorm klotegevoel.

Om afleiding te zoeken ruim 20 kilometer gelopen, verdeeld over 5 wandelingen, waarbij ik elke straat van de binnenstad gezien heb. Vandaag is het niet veel beter, maar ik ga er vanuit dat alles snel weer in rustiger vaarwater komt.

4 augustus

Van zondag ook nog 2 foto’s. Een zojuist leeggegeten ijsbakje bij IJssalon Baks in Woudrichem, waar ik al veel te lang niet was geweest en nu weer op de fiets langskwam. ● Op de heenweg moest ik even pinnen in Sleeuwijk, waar ik tot mijn grote verbazing een soort aanplakbiljet op ware grootte zag van Nick en Simon, ik vraag me af wat die twee met Rabo van doen hebben en zou bijna bang worden dat ze m’n pincode wilden afkijken. 🙂

5 augustus

Sinds tijden weer ‘n grijze legging aan, ik heb zoveel leggings, maar deze droeg ik bijna nooit, gecombineerd met een lang wit shirt, een mouwloos bikerjasje en mijn nog steeds ontzettend favoriete sneakers van Clash ● Weer een nieuwe armband! Deze bestelde ik een tijdje geleden voor en paar dollar op Ebay, zo’n platte schakel vind ik best stoer. Hij schijnt van roestvrijstaal te zijn, dus als ‘t goed is wordt ie niet snel lelijk ● Een zomers plaatje vanaf de Korenbrug in Gorinchem ● Een Volkswagenbusje die volgens mij gebruikt is als een soort schoolbord.

6 augustus

Dinsdag ging ik boodschappen doen bij de Aldi en ik merk bijna altijd wel dat er mensen met verbaasde gezichten staan te kijken van mijn volle winkelwagen naar mijn toch iets kleinere fietskar en zich duidelijk afvragen of dat er allemaal wel in past. Dat lukt helemaal, zoals je ziet, op het gebied van dingen efficiënt inpakken ben ik echt een kei, al zeg ik het zelf.

Het karretje is maar 60 x 40 cm en 30 cm hoog en toch staan er 2 volle boodschappentassen, 2 5kilozakken kattengrit en een groot pak wc-papier in en als ik wil kan ik zelfs ook nog aardig doorrijden hiermee, zonder het risico dat de helft er al uitgevallen is tegen de tijd dat ik thuis ben. Ik zou niet weten waar ik was zonder die kar. 🙂

Boodschappen doen

7 augustus

Woensdag hard gewerkt in huis en dan is ‘t lekker om daarna met een koud glas drinken en leuk leesvoer op de bank te zitten. Dit tijdschrift had ik samen met nog een ander gekregen na het invullen van een bezoekers-enquête over de NASA expo waar ik onlangs ben geweest. Erg leuk blad en dit artikel vond ik heel erg interessant. Duidelijk uitgelegd en leuk om te weten. Dat zijn van die feitjes die ook leuk zijn om door te vertellen.

Tijdschrift lezen

8 augustus

Donderdag was de laatste dag dat ik echt druk in huis bezig ben geweest, maar aangezien het meeste werk al gedaan was, had ik ook meer tijd om buiten te zijn. Ik wandelde weer de nodige kilometers met Bas, waarbij ik dit busje tegenkwam met de opdruk “All Pumps Holland”. Ondanks dat ‘t duidelijk om één of ander pompinstallatie bedrijf ging, zag ik gelijk voor me dat alle pumps (hakken) van Nederland in dat busje zaten en moest daar om glimlachen

Een foto die ik ‘s avonds maakte vanaf de Visbrug, de lucht was mooi van kleur ● Deze foto is nog van ‘s middags, niet zo heel bijzonder, maar de lucht vond ik wel mooi ● ‘s Avonds zat ik echt niet lekker in m’n vel en eenmaal op bed besloot ik mijn nieuwe brander gelijk in gebruik te nemen.

9 augustus

Nog één laatste klusje wat ik te doen had op de slaapkamer, en dat was het vullen van een paar lelijke gaten waar dikke schroeven in hadden gezeten. Vrijdag gelijk een tube muurvuller gekocht en aan de slag ● Post voor Bas! Hij werd zaterdag 10 jaar en kreeg vrijdag al verjaardagspost, leuk! ● ‘s Avonds wezen fietsen, klein rondje maar, omdat ik aardig afgemat was na zoveel fysiek werk ● Op de terugweg een tijdje staan te kijken naar passerende binnenvaartschepen, best een apart gezicht als zo’n bakbeest recht onder je door komt varen.

10 augustus

Wat een feestelijke dag had moeten worden met etentje bij de pannenkoekenbakker ter ere van Bas z’n verjaardag, werd de meest vervelende dag sinds tijden. Ik ging kilometers lopen om me beter te voelen, ondanks dat m’n benen aanvoelden als elastiek. Op zo’n moment blijf je puur overeind op een combinatie van conditie en fysieke kracht en gelukkig ontbreekt het daar over het algemeen niet aan bij mij ● Een gave Audi TT bij de haven

Wolkenlucht boven de Merwede ● Weer wandelen. Bas heeft in elk geval genoeg wandeluren gekregen voor z’n verjaardag ● Mijn kapotte vliegenmepper, ik sla er veel te hard mee, inmiddels is er helemaal niks meer van over ● Eindelijk op bed, mijn haar zit trouwens een beetje gek, ik had het de hele dag strak achterover in zo’n kam-haarband gehad en als die eruit is blijft het naar achter zitten, maar komt mijn natuurlijke slag weer een beetje tevoorschijn.