Afgelopen week was, in tegenstelling tot de week ervoor, een prima week! De neerslachtige buien zijn tot een minimum beperkt en ondanks dat ik dus nog niet helemaal verlost ben van vervelende gedachten en angsten, is er goed mee te leven en doet goede afleiding wonderen.

En die heb ik wel voldoende gehad de afgelopen dagen! Ik heb veel gefietst, ben drie keer uit eten geweest, knutselde wat aan mijn fietskar en vermaakte me gisteravond uitstekend op een muzikaal feestje in Woudrichem. Waarschuwing: véél foto’s!

18 augustus

Na ‘t schrijven van de Weekly Snaps van vorige week, ben ik nog geweest en zoals ik verwachtte, heb ik toen ook nog foto’s gemaakt ● Een HDR opname van de Lingehaven, ik zou voor de grap eens moeten nakijken hoeveel foto’s ik al vanaf deze plek heb gemaakt, maar het blijft mooi!

Onderweg op de fiets ● Struinen door de uiterwaarden, met Woudrichem op de achtergrond ● Vanaf dezelfde plek, maar dan de andere kant op gefotografeerd, lijkt gelijk heel anders! ● Eten bij Bal-Dadig in Woudrichem. En dat smaakte weldadig!

19 augustus

Maandag ben ik zo’n beetje de hele dag buiten en onderweg geweest. Te beginnen met een zonovergoten wandeling met Bas, waarbij ik de eerste twee foto’s maakte ● Met fiets en fietskar onderweg voor boodschappen, post weg brengen en nog het één en ander. Halverwege kreeg ik opeens een migraineaanval, waardoor ik een half uur bij La Place heb gezeten onder het genot van een cappuccino.

Als ik migraine heb, zie ik ongeveer driedubbel en verder rijden was dus geen optie ● Een mooie kat die ik ergens onderweg in de stad tegenkwam ● ‘s Avonds weer met de kar op pad, maar nu met Bas erin, rondje gemaakt over de nieuwe wijk van Gorinchem en industrieterrein Papland ● Koffie, ik heb de nodige liters op.

20 augustus

Ook dinsdag weer veel onderweg geweest, maar eerst thuis heerlijke kaneelbroodjes gebakken, nadat ik een supersnel receptje had gezien op de blog van Rosie ● Naar Halfords voor reflecterende tape en thuis gekomen met 2 rolletjes en dit grappige kentekenplaatje wat ik gelijk op de kar heb geschroefd ● ‘s Avonds weer rijden, ondanks dat ‘t nog zomer is, heb ik mijn nieuwe H&M sportbroek al regelmatig gedragen, vooral in het donker is ie handig vanwege.

Op weg naar Nieuwendijk met Bas in de kar ● Zonsondergang op de Wolpherensedijk ● Oranje lucht boven de Merwede met een binnenvaartschip op de voorgrond, ik vind deze foto zelf echt heel mooi ● In het donker met een flinke vaart naar huis over de Merwedebrug ● Happy in m’n bedje, ik voelde me op dat moment zo gelukkig dat dat nare gevoel grotendeels is verdwenen.

21 augustus

Als ik de foto’s van afgelopen week zo terugkijk, lijkt het haast alsof ik amper thuis ben geweest. Altijd maar onderweg, van A naar B en afgelopen week vooral van Gorinchem naar Woudrichem ● Eindelijk weer eens een leuke selfie gemaakt die ik gelijk maar ben gaan gebruiken als profielfoto, was net naar de kapper geweest, de voorkant is iets ronder geknipt waardoor het mooier rond m’n gezicht valt.

Met Bas naar Woudrichem om pannenkoeken te eten nog voor z’n verjaardag. Op de heenweg een stop bij de VVV, waar de kaarten met mijn foto’s erop inmiddels in een molentje staan te prijken, trots! ● Bas in afwachting van zijn pannenkoek ● Daar zijn ze dan, de linkse met slagroom voor Bas, de rechtse met iets meer beleg voor de baas ● ‘s Avonds weer naar Woudrichem geweest, dit keer op de fiets ● Afzakkertje genomen bij Hotel Woudrichem en heel laat pas weer thuis. In het donker rijden gaat me steeds beter af.

22 augustus

Van donderdag maar 1 foto, waarop je de drie kaarten ziet met de door mij gemaakte foto’s erop. Ik blijf het een apart fenomeen vinden, mijn eigen foto’s op ansichtkaarten die gewoon in een winkel verkocht worden. Ze hebben in totaal 9 foto’s gebruikt. De kaart links onder vind ik zelf denk ik het mooist, ook qua vormgeving.

Ze hebben de foto’s goed bij elkaar gezocht. Donderdag heb ik verder niet zo heel veel bijzonders gedaan. ‘s Morgens heb ik m’n fiets weggebracht voor een servicebeurt en ondanks dat ik nog had willen gaan rijden als ie klaar was, bleek het toen te regenen en dat is toch net iets minder leuk om doorheen te fietsen.

130822-kaarten

23 augustus

Ook vrijdag weer de halve dag van huis geweest. Eerst gewandeld met Bas, waarbij ik dit soort van kunstwerk ergens aan een muur zag, het was me nooit eerder opgevallen maar ik vond het wel grappig, met die emmer die om dreigt te vallen maar dan toch weer statisch is ● ‘s Middags met Bas in de kar naar Sleeuwijk voor een paar meter reflectietape voor op de kar, die ik bij Halfords had gekocht was niet geweldig.

Daarna doorgereden naar Woudrichem voor een ijsje, maar uiteindelijk zelfs nog bij restaurant ‘t Oude Raedthuys heerlijk gegeten. Ach, waarom ook niet. Een ander gaat op vakantie, ik gun mezelf af en toe een lekker etentje en lekker was het! ● Terug naar huis, ik rijd altijd in omgekeerde richting over deze dijk en vind het grappig dat bepaalde plekken soms heel anders lijken als je vanuit een andere richting komt.

24 augustus

Ook zaterdag weer veelvuldig in Woudrichem rondgehangen, kan er bijna gaan wonen! Het was gister Visserijdagen en daar ben ik ‘s middags even gaan kijken om wat foto’s te maken. Dat viel wat tegen, want het begon te regenen, waardoor ik de camera op moest bergen. Uitgerekend nu had ik geen cameratas bij me, dus heb ik er een hondenpoepzakje (!!) omheen gedaan, die nog ongebruikt was uiteraard. :-)

Omdat het weer niet meewerkte, maar even een heerlijke Latte macchiato gescoord bij IJssalon Baks, ik heb al zoveel lattes op dat ik inmiddels weet dat ik macchiato met twee c’s en één h moet schrijven :-) ● ‘s Avonds weer op pad, er was muziek in de feesttent in Woudrichem, daar ben ik met Martin geweest. Super avond, stembanden zo’n beetje kapot en nog steeds suizende oren, maar dat was het waard!

Heb jij nog wat leuks gedaan of meegemaakt deze week?