Dit keer kan ik met m’n armen over elkaar gaan zitten en jou het werk laten doen. Ha! Hoe klinkt dat! Ik loop al meer dan een jaar met het idee om m’n bezoekers een enquête voor te schotelen met site-gerelateerde vragen, om een beter idee te krijgen over achterban en doelgroep. Maar ik was altijd bang dat niemand de moeite zou nemen zoiets in te vullen.

Uiteindelijk overstag gegaan en een avond gespendeerd aan het neuzen tussen honderden WordPress plug-ins om enquêtes mee te maken. De één onhandiger dan de ander. Uiteindelijk m’n heil gezocht bij Google, nadat ik las dat je heel handig en snel formuliertjes kunt maken via Google Docs. Zo gezegd, zo gedaan en bij deze presenteer ik je mijn bezoekersonderzoek, die ik voor het gemak via een iframe heb ingevoegd, scheelt weer een klikje tenslotte.

Uiteraard hoop ik dat zoveel mogelijk mensen de enquête invullen, zodat ik een duidelijk beeld krijg van welke artikelen je leuk vindt, wat verbeterd kan worden aan de site, wat de doelgroep is en via welk medium de meeste bezoekers op mijn blog terecht komen. De resultaten zal ik in een later artikel publiceren.

( enquête is gesloten, bekijk de uitslag hier )