Toen ik onlangs door de archieven van m’n blog aan het spitten was, kwam ik erachter dat ik doorgaans in september het meest shop. Ik denk dat ik wel weet waarom: Restanten sale en de nieuwe herfstcollecties, heerlijk! Herfstcollecties spreken me sowieso meestal wel meer aan dan zomer- en voorjaarscollecties, waarschijnlijk door de kleuren.

September 2013 is bepaald geen uitzondering, ik heb aardig m’n best gedaan zal ik maar zeggen en een aantal erg leuke items gescoord waar ik heel blij mee ben en even mee vooruit kan in de wat koudere maanden.

Omdat het best veel is, zet ik meerdere foto’s op een rijtje met het commentaar eronder, dat neemt minder plek in dan bij elke foto apart iets schrijven. Zoals je altijd gewend bent, kun je foto’s ook aanklikken om ze groter te bekijken.

Mutsjes, ik ben er gek op! Ik heb er al aardig wat en in de koudere maanden draag ik ze met veel liefde. Zeker nu mijn haar wat langer is, merk ik dat ik mutsjes veel leuker vind staan dan eerst, om de simpele reden dat er meer haar onderuit komt. Ik loop tegenwoordig dan ook gerust de hele dag met een mutsje op m’n kop, gewoon als fashion item dus, I just love it!

De eerste muts is van HEMA en de sjaal hoort erbij, die lijkt lichter op de foto dan ie in het echt is. Ik heb ook nog een ander mutsje bij HEMA gekocht, heel kleurrijk, maar daar kon ik geen foto van vinden en ik ben vergeten er zelf één te maken.

De beanie is knalrood en kocht ik bij NewYorker. Helemaal jaren 90 stijl dit, ik vind ‘m heel leuk en hij is heerlijk warm. De laatste is van Neff. Die is nog onderweg, maar ik weet nu al dat ik die vaak ga dragen!

Het blauwe shirt (ik heb blauw helemaal ontdekt, tegenwoordig) heb ik al een paar weken en is van de Jacqueline de Yong collectie van ONLY. Het is een lekker lang en wijdvallend shirt en staat zowel leuk bij een jeans als een legging.

Het donkergrijze shirtje met New York print kocht ik maandag bij C&A, gewoon een vrij basic shirt met een stoer printje, ik hou echt van deze stijl! Het shirt is trouwens van de Clockhouse afdeling en in een redelijk aansluitend model.

Maandag ging ik naar Dordrecht voor een lichtgrijs sweatvest. Ik had pas al een middag hier in de stad gespendeerd, maar niets naar m’n zin gevonden. Ik slaagde bij C&A met een vestje van de Yessica Basic collectie die maar een tientje kostte.

Bij de kassa bleek ik maar € 5 te hoeven te betalen, omdat er een actie was waarbij het tweede item voor de helft was. Check! De trui ernaast kocht ik ook bij C&A. Een losvallende gebreide trui in wijnrood met grijs, ik hou echt van dit soort truien! In de winter kun je me zo ongeveer uittekenen in een lange wijde trui met een legging of skinny en een paar comfy stoere boots.

Ook bij NewYorker rondgeneusd dus en daar behalve de rode muts ook deze sweater gekocht. vind ‘m zo leuk! Het kattenkopje voorop is van zachte stof, beetje velours-achtig. Hij valt wel groot dus ik heb ‘m in maat S. Vervolgens twee sweaters van ONLY, van Jacqueline de Yong.

Het is hetzelfde model, maar dan een andere kleur en print. De donkergrijze heb ik al gedragen en wat draagt dat fijn! De laatste trui is van Bristol en deze heb ik ook aan vandaag, hij is rood/wit gemêleerd en met een grote tekstprint die gedeeltelijk bezet is met zilverkleurige studs. Deze trui heeft een wat meer aansluitend model.

De denim overhemdblouse kocht ik ook bij C&A, ik vind dit soort blouses echt heel leuk, ik heb er al een paar jaar één in blauw denim met een lichte wassing, maar wilde ook graag nog een grijze, geslaagd dus! De wijnrode skinny is van Bristol en heeft een mooie waxcoating, deze staat trouwens momenteel ook in de folder als ik me niet vergis, hij is er ook nog in andere kleuren.

Het jeansgiletje kocht ik vorige week, ook al van ONLY, die kostte eerst € 50 en was nu maar een tientje! Hij heeft studs op de schouders en rafels langs de armsgaten. Ik wilde al een tijdje zo’n gilet, maar vond ze overal te duur, blij dat ik er nu toch één heb en dat voor zo’n mooi prijsje!

Tot slot wat sieraden. Toen ik vorige week in Woudrichem was, kocht ik bij de Wereldwinkel twee ringetjes, ik heb deze foto’s volgens mij ook in de Weekly Snaps laten zien, maar bij deze dus nogmaals. Ze schijnen allebei van echt zilver te zijn, maar waren desondanks niet duur. De ene heeft een soort Aztec bewerking en in de andere staat ♥U gegraveerd.

Volgens mij een soort vriendschapsringetje, maar ik vond ‘m gewoon lief. Grappig is dat de Wereldwinkel mijn foto’s zo mooi vond dat ze ze op hun Facebookpagina hebben gedeeld. Het armbandje kocht ik bij Bijou Brigitte, als ik iets met sterretjes zie, moet ik het hebben. Ik heet niet voor niets Estrella tenslotte! Het is overigens geen echt leer, maar lijkt er wel op.

Als laatste wat beauty producten. Allereerst het split ends rescue serum van Dove, wat ik echt een héél fijn product vind. Het is, in tegenstelling tot wat ik verwacht had, geen olie maar een crème, maar goed te gebruiken op droog haar. Ernaast de Skin Perfecting kit van Gosh, die ik kocht ter vervanging van mijn Sleek Corrector & Concealer kit, die op is.

Ik weet nog niet wat ik ervan vind, ik geloof dat ik het kitje van Sleek beter vind en die is ook goedkoper, maar niet bij de drogist te koop. Tot slot een schitterende wijnrode kleur van de Maybelline Color Tattoo oogschaduw. Ik zocht al tijden naar deze kleur, maar hij is blijkbaar uit het assortiment. Nu heb ik ‘m via eBay en nog goedkoper ook. Vandaag draag ik ‘m voor het eerst en hij is echt heel mooi! Ik hou zo van deze kleur!