De laatste dagen ontzettend last van inspiratie-schaarste en wat is er dan makkelijker dan gewoon een paar lijstjes invullen. Of het nu een tag is of het nieuwste vaste item op EstrellaWeb!

Wearing

Ik draag vandaag mijn nieuwe asymmetrische zwarte rok van H&M die je ook al in de shoplog van afgelopen maandag hebt kunnen zien. Gecombineerd met een lichtgrijs topje en de nieuwe sneaker-wedges. En ik weet dat ‘t warm is, maar ik heb gewoon niet altijd zin in open schoenen en vind deze leuk bij de rest van m’n outfit staan.

Ik vind de rok echt geweldig, hij zit heerlijk en hij zwiert zo lekker achter me aan als ik loop. Trouwens, het Metallica-topje wat ik in dezelfde shoplog liet zien is ‘m niet geworden, ik ontving ‘m gister en het is helaas een heel raar model wat me niet staat.

Zwarte asymmetrische rok

Eating

Ik heb net een bakje havermoutpap op, ik koop het maar af en toe, maar daardoor is het des te lekkerder. Heerlijk met een schepje suiker en een flinke dot kaneel. Havermoutpap is volgens mij echt iets waar je óf heel gek op bent óf van gruwelt, net als griesmeel, rijstepap of bloempap, die ik overigens ook allemaal heerlijk vind!

Wishing

Tja, op dat punt is er weinig veranderd sinds de vorige Here & Now van 5 augustus. Ik wens nog steeds hetzelfde en ja het heeft alles met R. te maken en ik heb nog steeds geen idee. Verder heb ik weinig te wensen op het moment.

Na een nogal vervelende periode waarin ik me ontzettend naar voelde, zit ik weer helemaal op de rit en ben ik lekker druk met van alles en bijna elke dag wel onderweg. Ik heb dus verder niet zoveel noten op m’n zang en prijs me een gelukkig mens.

Reading

Eergisteren heb ik weer nieuw leesvoer gehaald bij de bibliotheek. Het boek waar ik momenteel in bezig ben heet ‘Onderhuids” en is van de schrijfster Suzanne Gerding. Ik ben er nog niet over uit of ik het nou een goed boek vind of niet. Het gaat over een vrouw die haar leven behoorlijk op rolletjes heeft lopen, maar twijfels krijgt over een vroegere relatie en haar geaardheid.

Ik ben volgens mij op bladzijde vijftig, maar merk dat ik mijn aandacht steeds verlies en dan toch weer iets anders ga doen. De nieuwsgierigheid wint het, elke keer als ik denk, ik leg ‘t weg, dan wil ik toch weten of het misschien nog een leuk boek wordt.

Boek ‘Onderhuids’

Wanting

Ook op dat gebied even weinig wensen ben ik bang. De jeansjurk die ik in de vorige editie graag wilde bleek uiteindelijk ontzettend stom te staan en die heb ik dus weer mooi teruggestuurd. Op het gebied van kleding, accessoires en make-up heb ik dus geen wensen.

Wat ik wel graag wil, is dat het lang mooi weer blijft, ik geniet daar zo van! Alhoewel ik ook al wel een beetje naar de herfst aan het toeleven ben, lekker knus met de hond of de kat (of allebei) op de bank onder een dekentje, pot thee, goed boek, kaarsjes aan. Elk seizoen heeft z’n charme!

Planning

Volgende week vrijdag werk ik als verkeersregelaar voor het Lingehaven-concert, de dag erna ga ik ‘t concert zelf bezoeken. Verder heb ik dinsdagavond een vergadering van de klankbordgroep op het stadhuis en verder staat er niks gepland, maar met mij weet je ‘t maar nooit. Voor je ‘t weet zit ik in Den Bosch, Hoek van Holland, Sliedrecht of zoals gistermiddag Oosterhout. Ik ben toch zo reislustig de laatste tijd.

Listening

Ik heb de laatste tijd Radio Veronica helemaal ontdekt. Ik vind Q-music erg leuk, maar bij Veronica hoor je ook nog eens wat oudere nummers en ook wat stevigere muziek zoals Metallica, Linkin Park en Evanescence. I like that! De DJ’s vind ik niet echt geweldig, het niveau ligt vrij laag, maar de lekkere muziek maakt een hoop goed.

Watching

Niks, ik was bezig Kramer vs Kramer te kijken die ik pas had opgenomen, maar elke keer zat ik met m’n gedachten weer ergens anders en dus heb ik ‘m maar weer afgezet. Op dit moment kijk ik dus nergens naar, behalve mijn computerscherm dan, maar die is een beetje flauw.

Wat houdt jou bezig op dit moment?