Vorige week startte op deze dag het jaarlijks terugkerende Zomerfeest in Gorinchem, waarover ik in een item wat woensdag online stond, ook al schreef. Ik ben drie van de vijf avonden geweest en heb me op fotografiegebied aardig uit kunnen leven! Een aantal van de foto’s heb je al voorbij zien komen in de eerder genoemde blogpost.

Ondanks dat het aanvankelijk even afwachten was of het zou gaan lukken met mijn oude flitser, ben ik best tevreden over het materiaal. Ik kreeg ook al de vraag of ik een paar foto’s beschikbaar wilde stellen voor één van de krantjes hier in Gorinchem.

Ik heb ‘t goed naar m’n zin gehad, ondanks dat het even duurde voordat ik echt in de stemming kwam. De dinsdagavond met Miss Montreal en Lisa Lois vond ik overigens het leukst. Hieronder een paar foto’s die ik op woensdag en donderdag maakte.

Vrijdag is altijd DJ-avond en dan ga ik sowieso nooit, zaterdag was ik pas om zeven uur thuis uit Hoek van Holland en had ik geen zin meer om de drukte op te zoeken, dus heb ik overgeslagen.

Danny de Munk

Krystl

Racoon

Hieronder een foto van De Stad Gorinchem, die net in de bus viel en waarin twee van mijn foto’s staan. Ik heb er meerdere ingestuurd, zodat de redactie zelf een uiteindelijke keuze kon maken. De naamsvermelding staat in kleine lettertjes langs de foto. De grote foto rechtsonderin en de middelste foto in het rijtje ernaast zijn van mij.

Mijn foto in de krant

Het is niet voor het eerst dat er foto’s van mij in een krant staan, maar ik vind het toch wel leuk. Ook heb ik een filmpje van Krystl gemaakt, wat je hieronder kunt bekijken.