Vandaag een wat verlaat artikel, maar ik had gisteravond niets meer voorbereid en vandaag ben ik met andere dingen bezig geweest, ik zit nog niet helemaal in m’n ritme merk ik.:-) Dit keer weer een shoplog. Ondanks dat het inmiddels september is, zijn alle aankopen van augustus, dus noem ik het ook zo, ook al is het misschien een beetje verwarrend.

Eigenlijk heb ik bijna alles online besteld. Waar ik het eerst heerlijk vond om winkels in te duiken, merk ik dat ik dat bijna nooit meer zo, maar regelmatig bestel bij H&M, Vimodos of Bershka.

Vandaag moest ik bijvoorbeeld nog in Dordrecht zijn, en waar ik me daar eerst amper in kon houden om de winkels in te duiken die we hier niet hebben, nam ik nu de hond mee en heb ik geen winkel van binnen gezien. Eén van de items is nog onderweg, dus ik weet niet of ie in het echt ook leuk is en mooi staat, ik hoop van wel!

Jurk met tekst opdruk

Deze zwarte aansluitende jurk met opdruk “This is my new black dress” zag ik op de Facebook van Bershka en ik was gelijk verliefd. Toch nog een poosje getwijfeld of ik hem wel zou bestellen want “mij staat zoiets toch niet”. Toch bleef het trekken en zeker ook omdat hij niet duur was, toch overstag gegaan. Als ie niet beviel, kon ik ‘m altijd weer terugsturen tenslotte!

En wonder boven wonder staat ie hartstikke leuk, vind ik wel in elk geval en geloof me, voordat ik besloot of ik hem zou houden of niet, heb ik heel wat keren voor de spiegel gestaan en rondjes gedraaid. Ik ga niet over één nacht ijs.

Heb ‘m inmiddels ook al gedragen, hij staat ook heel leuk met het korte blauwe jeans-hesje wat ik al een paar jaar in de kast heb hangen en ik denk ook wel met een kort jasje, al ben ik allesbehalve een jasjes type.

Sneakerwedges met ster

Ik was al lang op zoek naar sneakerwedges, maar ben kritisch en ik heb een lastige schoenmaat. Resultaat was dat ik het eigenlijk al opgegeven had, totdat ik deze zag in de Schoenenreus. Gepast en goed bevonden, ze zijn niet zo hoog, waardoor ik er moeiteloos een hele dag op kan lopen, wat ik op schoenen met hakken absoluut niet kan en ook niet op hoge sleehakken. De strasssteentjes op de zijkant hadden van mij niet gehoeven, maar ik vind het niet heel storend. Doordat ik ook net een spaarkaart vol had, heb ik ze voor minder dan de helft van de prijs!

Lang grijs T-shirt met print

Dit shirt bestelde ik gelijk met de jurk met tekst hierboven mee en ook deze heb ik al gedragen, het is een wat losvallend shirt met een grote opdruk in sportieve stijl, ik merk dat ik de laatste tijd opeens heel erg naar casual sportief neig, eerst al die wijde sweaters en nu weer zo’n shirtje. De achterkant is iets langer dan de voorkant en hij is heel leuk te combineren met een legging.

Ik droeg hem deze week met een lederlook legging en m’n nieuwe sneakerwedges. Het shirt is donkergrijs en de opdruk is wit. Ik ben nog op de webshop van Bershka gaan kijken of ze nog meer shirts hadden in hetzelfde model, maar dan met andere prints dat\

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

was helaas niet het geval. Dit soort shirts zijn wat mij betreft echt heel fijn en draagbaar en ik voel me er prettig in.

Zwarte top met Metallica opdruk

Ik vond geen andere shirts, maar stuitte wel op deze ook wat wijdere en langere zwarte Metallica top. Ondanks dat ik er zelf geen heb, vind ik bandshirts altijd wel stoer en ik vind Metallica ook een goede band. Vorig jaar had ik via eBay een originele Metallica top besteld, maar die bleek nogal kort te vallen en die heb ik uiteindelijk via Marktplaats weer doorverkocht.

Deze zal zo te zien zeker niet te kort zijn, nu nog even afwachten of ie een beetje leuk staat. Ik hoop het wel, want ik vind hem écht heel erg gaaf! Ik heb nog geen mailtje gehad wanneer mijn Bershka bestelling bezorgd wordt, dat zal aankomende week wel zijn verwacht ik, het duurt nooit lang.

Catrice lipstick

Ook nog make-up gekocht. Deze lipstick uit de Ultimate Color lijn van Catrice is nieuw in het assortiment en draagt de naam Sweet Coraline. Nu heb ik gelijk dat liedje van Neil Diamond in m’n hoofd. Ondanks dat ik koraaltinten normaal mijd omdat ze mij niet staan, had ik over deze wel een goed gevoel. Ik vind hem namelijk meer rozerood dan een echte koraaltint.

De kleur blijkt me goed te staan en is roodachtig, maar niet zo in your face als de gemiddelde rode lipstick en daardoor beter draagbaar voor een dagelijkse look. Toevallig ben ik al meer dan twee jaar op zoek naar zo’n kleur, maar de meeste neigen naar bruin en dat staat me niet. Deze is helemaal in de emmer en ik heb ‘m al een paar keer gedragen, sowieso altijd fijne lipsticks van Catrice en lekker budget.

Donkerblauw poloshirt

Tot slot twee items van H&M. Zaterdag kwam er een enorme doos. Soms worden bestellingen verdeeld over tig pakketjes en soms lijken ze alles op te sparen, totdat ze op een dag alles in een doos versturen. Ik was goedkoop uit, want er bleven uiteindelijk maar twee items over die ik leuk genoeg vond om te houden en die waren ook niet duur.

De rest viel tegen. In eerste instantie was het er maar één, later kwam er nog een rok bij die ik, na drie keer passen ‘voor de zekerheid’ erg leuk vond staan. Deze simpele donkerblauwe polo was maar € 5 in de sale. Omdat ik wat meer kleur wil aanbrengen in mijn garderobe en blauw tegenwoordig steeds leuker ga vinden, vond ik dit wel een mooie aanvulling op de collectie.

Zwarte asymmetrische rok

Het tweede H&M-item is deze rok. Deze is van de nieuwe herfstcollectie en ik vond ‘m gelijk geweldig toen ik ‘m zag! Ik heb sowieso de laatste tijd een enorme liefde ontwikkeld voor maxirokken en asymmetrische rokken vind ik ook erg leuk. Hij was er alleen nog in M en die bleek perfect te passen.

Vandaag ook nog een lichtgrijze jeans met wassing gekocht in de sale bij Bristol, waar ik geen foto van heb. Ik heb maar 4 spijkerbroeken, die zijn al oud en veel te wijd, maar ik haat het om nieuwe te kopen, omdat ik jeans te duur vind en ze zelden mooi staan en lekker zitten en ik daardoor nog een grotere hekel aan mijn lijf krijg dan ik al heb. Heb dus echt enorm de pest aan broeken kopen en laat het meestal aan het toeval over of ik iets vind.

Tot zover m’n nieuwe aankopen. Ik heb pas ook weer veel kleding en vooral T-shirts en topjes weggedaan die ik al jaren heb, maar nooit meer draag en dus is er nu weer plaats voor nieuwe items. :-) Altijd grappig dat je dan dingen tegenkomt waarvan je weet dat je ze ooit helemaal geweldig vond, terwijl je er nu niets meer aan vindt.

Heb jij onlangs nog iets leuks geshopt?