Weer een week voorbij en één waarin ik veel gedaan en gezien heb en niet in het minst asociaal veel foto’s gemaakt, ruim honderd om precies te zijn… Ik heb daarnaast nog minstens 2 keer zoveel foto’s gemaakt met mijn Canon, van de Zomerfeesten hier in Gorinchem en andere bezienswaardige plekken waar ik ben geweest.

Ook was het de week waarin ik Hipstamatic weer helemaal herontdekte en daarmee aardig wat fotografeerde. Een fotogenieke week kun je het dus wel noemen. Met tripjes naar Den Bosch, Hoek van Holland, Wijk en Aalburg, Sliedrecht en Dongen. Vanwege de grote hoeveelheid foto’s, zijn sommige erg verkleind, zoals altijd kun je de foto’s aanklikken voor vergroting.

25 augustus

Van vorige week zondag ook nog een aantal foto’s die ik nog maakte na het schrijven van het wekelijkse foto-overzichtje ● Bas uitgestrekt in z’n mandje, echt op z’n zondags! ● Weer aan het knutselen aan de fietskar, dit keer de aangeschafte rode tape erop geplakt, deze reflecteert wel goed ● Onverwachts motortripje ‘s avonds ● De “Bommelse brug” bij Zaltbommel, die officieel Martinus Nijhoffbrug blijkt te heten ● Den Bosch de gekste! ● De bekende Sint-Janskathedraal in Den Bosch ● Tja, dan kun je niet thuiskomen zonder een originele Bossche Bol gegeten te hebben van Jan de Groot ● Koffie bij een benzinestation op de terugweg, originele bedrukking!

26 augustus

Maandag maakte ik samen met Bas een onverwachts tripje naar Sliedrecht, waarover je in het artikel van dinsdag al hebt kunnen lezen ● Onderweg in de trein leek Bas nog niet genoeg slaap te hebben gehad ● Instagramversie van de foto van het raadhuis ● Een mooie rode VW Kever ● Een nieuw objectief gekocht, volgens mij de goedkoopste lens die er te koop is, maar wel een hele fijne! ● Boodschappen gedaan met de kar toen mijn oog opeens op deze sticker viel, hoezo 16 km per uur, ik rijd veel harder met dat ding! ● Gevallen en een gat in m’n broek en in m’n knie, lekker dan ● ‘s Avonds fietsen en de laatste drie foto’s met mooie zonsondergang gemaakt.

27 augustus

Dinsdag naar de Kringloop gereden om een grote zak vol spullen weg te brengen en zoals altijd keek ik ook even binnen. Een geruite blouse en een zilverkleurig kaarsenstandaardje gescoord, samen voor € 3! ● Mijn Timehop-app wilde niet verversen en gaf deze melding, ik vond ‘m wel grappig ● Ontzettend lelijke typografie in de ALDI folder, maar nog slordiger is dat ze koekie met 2 k’s hebben geschreven! ● Eerste avond Zomerfeesten, met Lisa Lois op het podium ● Laat in bed, maar een leuke avond gehad, ik vond deze foto wel leuk, weer eens wat anders.

28 augustus

Woensdagavond weer naar het Zomerfeest, ik droeg mijn nieuwe jurk (shoplog volgt) met stoere accessoires en had ook een nieuwe lipstick die ik hier draag. Hij lijkt rood, maar het is meer rozerood, mooie kleur wel. Best veel complimenten over deze foto gehad, al vind ik zelf dat ik een beetje raar kijk, gister ook iemand horen zeggen dat ik “altijd boos kijk” dus daar zal het wel aan liggen ● Publiek bij het Zomerfeest, het is net een foto van heel lang geleden, dat effect vind ik altijd wel grappig. Ik zette de foto op Twitter met het commentaar “Party people, back in 2013”.

29 augustus

Pas had iemand het over de A.B. steeg in Gorkum, natuurlijk wilde ik die zelf ook even opzoeken als bewijs dat ik ‘m gevonden had, even een foto gemaakt, hij zit hier vlak bij nota bene ● Een geel Trabantje die ik ergens in de stad tegenkwam, grappig autootje ● Tijd voor de derde avond zomerfeest, dit was mijn make-up look van die avond ● Nog rustig op het plein, die kindjes waren zo lekker aan het rennen en spelen. Ondanks dat ik doorgaans niet dol op kinderen ben, vind ik het wel grappig om te zien dat ze zich uren kunnen vermaken met niets.

30 augustus

Bas en z’n nieuwe vriend, dit hondje hoort bij een café en altijd als we daar langs komen, moet er eerst begroet worden, anders wil ie niet verder ● Het fotoboekje wat ik dinsdag besteld had, lag om half elf al in de bus, een cadeautje voor m’n oma met de foto’s van Sliedrecht die ik maandag had gemaakt, m’n oma is daar opgegroeid en ik had ook foto’s van haar ouderlijk huis gemaakt, ze was er heel blij mee! ● Doorkijkje met de toren van Gorinchem op de achtergrond ● Bij oma in de tuin ● Nog meer roosjes ● En nu zonder hoofd of hand ● Op de fiets wat boodschappen gedaan voor oma en daarna koffie met kersenvlaai, heerlijk! ● Oma zelf ● Weer naar huis.

31 augustus

Mijn arm candy van de dag ● Met Martin naar Hoek van Holland voor een gratis rondvaart met de Fast Ferry, ook Bas was van de partij ● Windmolen ergens onderweg ● Ondanks dat we de vertrektijden niet precies wisten, kwam de boot al enkele minuten nadat we gearriveerd waren aanvaren, timing! ● Rijden door het Westland, kassen genoeg en surfplanken ook ● Op de terugweg gegeten bij McDonald’s ● Moe na een drukke week, lekker slapen dus!

1 september

Vandaag weer op pad geweest, dit keer naar Dongen, waar een oldtimer dag was. Ik vind oude auto’s echt leuk en heb er dan ook flink op los gefotografeerd. De bovenstaande twee foto’s maakte ik met de iPhone en wederom met Hipstamatic, een Opel en een knalgroene VW Kever. Leuk om even geweest te zijn. Tot zover een volle week, ik ben benieuwd wat aankomende week weer gaat brengen.