Afgelopen week stond vooral in het teken van graphic design en ontwerpen van site-elementen. Misschien is het één en ander je al opgevallen, er is namelijk een waslijst aan veranderingen doorgevoerd. Aankomende week kun je lezen wat er allemaal aangepast is. Desondanks heb ik blijkbaar toch ook nog tijd gehad om wat plaatjes te schieten, de ‘vangst’ valt eigenlijk helemaal niet tegen, zeker gezien ik voor m’n gevoel 70% van de tijd achter de computer heb gezeten.

16 september

Zoals gewoonlijk aan de wandel met Bas en deze foto gemaakt in de Bornsteeg, het leukste aan de foto vind ik dat torentje op de achtergrond ● Soms heb je van die periodes dat je om de haverklap wat openhaalt en nu was m’n vinger kapot, dus eerst pleisters kopen ● Mijn nieuwe visitekaartjes lagen bij thuiskomst op de mat, ben er echt heel blij mee!

17 september

Nieuwe hairdo uitgevonden, waarvan ik dacht dat m’n haar er te kort voor was, vind ‘t best leuk staan en ‘t is lekker makkelijk ● Op deze foto heb ik echt enorm veel likes gehad op Instagram, vind ‘m zelf ook wel erg gaaf ● Deze man speelt in de film When in Rome, die overigens erg leuk is. Hij doet me wel wat aan R denken, ik denk door hoe hij lacht. Na een korte zoekactie kwam ik erachter deze leukerd Josh Duhamel heet.

18 september

Dat zijn effe een paar foto’s van woensdag! Bas kon niet echt wakker worden en had zijn knuffel (die Beestje heet) ondergedekt ● Nog een keer Bas, hij was aan het grommen, omdat er auto’s in de straat stonden ● Mijn nieuwe Star Trek dvd viel op de mat! ● Zin in lekkere koffie dus naar Woudrichem ● Daar ook nog wat rondgelopen en daar wat foto’s gemaakt waarvan je er hier 5 ziet ● Bij de Wereldwinkel twee ringetjes gekocht ● Probeersel met een memoblaadje.

19 september

Outfit van de dag ● Iets met een metalen trap ● Natgeregend en tja, daar gaat mijn haar spontaan van in de krul, wonder boven wonder vond ik het nu stiekem wel leuk staan, eenmaal opgedroogd. Het mutsje heb ik trouwens de hele dag gedragen, mijn haar heeft eindelijk een lengte dat dit soort mutsjes weer leuk staan.

21 september

De laatste foto’s van de week alweer, mijn moeder was op bezoek het haar logeerhond, mooi beest wel ● Een vrachtschip helemaal volgeladen met Mercedes Sprinter busjes, je kan er maar een paar nodig hebben ● Op bed met PostNL boekje, die vind ik altijd leuk om te lezen en nee, dat heeft nu eens niet met een bepaald persoon te maken, dat was daarvoor al. :-)