Goedenavond! Heb je een beetje een leuk weekend gehad? Ikzelf mag niet klagen, ondanks dat ik me vandaag niet zo lekker voel en voornamelijk op de bank bivakkeer. De afgelopen week heb ik weer genoeg gedaan en meegemaakt.

Op één dag naar Dordrecht en Breda (dat ging gepaard met de nodige haast), twee dagen filmen op minstens vijftien verschillende locaties in de regio voor een motorfilmpje en op verjaardagsvisite in Nieuwendijk. Kijk je mee naar de foto’s?

23 september

Maandag was een volle dag. Ik vertrok rond 12 uur richting Dordrecht, waarover je hier meer kunt lezen. Op de heenweg had ik een trein voor mij alleen, op deze foto kreeg ik heel veel complimenten en ik vind ‘m zelf ook erg gaaf ● Leuke trui bij Bristol met een grote tekstprint ● Even snel naar huis en vervolgens zat ik een half uur later alweer op de snelweg, dit keer richting Breda ● Bij IKEA, ik hou van rood, maar dit is iets te veel van het goede, zelfs mijn iPhone-camera sloeg een beetje op tilt van zoveel kleur ● Altijd leuk, zo’n typografie op de muur, mooie spreuk, al vind ik de uitlijning van de typografie en met name het lettertype pure horror!

25 september

Verder met woensdag. Van dinsdag weet ik sowieso niet meer wat ik gedaan heb, dus veel bijzonders zal het niet geweest zijn. Op woensdag besloot ik dat ik gelijk eens één van mijn nieuw aangeschafte kledingstukken wilde aantrekken dat werd de trui van Bristol waarvan je de print al bij de foto’s van maandag ziet.

In Dordrecht had ik hem niet gekocht, omdat ik het model niet mooi vond staan, toch vond ik hem zo leuk dat bij de Bristol in de stad ook nog ben gaan kijken, uiteindelijk bleek dat ik in Dordrecht gewoon een maat te groot had gepakt, waardoor hij niet mooi stond. Hier combineer ik ‘m met een lederlook broek en laarzen.

130925-outfit

26 september

Pakbon van m’n nieuwe beeldscherm, je kon bij de webshop een boodschap voor de post opgeven. Tja, dat kon ik natuurlijk niet laten! Het scherm is inmiddels ook alweer retour, ik kreeg er hoofdpijn van helaas ● Filmen voor een motorvideo van een vriend, deze mooie akker kon ik niet voorbij laten gaan zonder vast te leggen ● Retestrak asfalt bij de Nieuwe Roef in Sleeuwijk, dat leverde gave beelden op! ● De camera staat weer opgesteld.

27 september

Een prachtige zonnige dag en Bas lag lekker in het zonnetje ● Weer op weg om te filmen, dit keer in de prachtige Biesbosch ● Een stuk hout, ik zag er gelijk een zeehondenkopje in, links bovenin, zie jij het ook? ● Af en toe even uitrusten hoort er ook bij ● Mijn motorlaarzen en -broek waren vrij stoffig uit aan het eind van de dag, ik had sowieso pech, ergens bij de Kop van ‘t Land viel m’n vizier in zes onderdelen van m’n scherm en werd ik geprikt door één of ander beest die in m’n helm was gekropen, de dag ervoor was de motor omgevallen ● Nog even langs de Tol gereden waar een politieactie was, waar m’n moeder ook bij was, ze is namelijk voluntair.

28 september

Tijdens een boodschap bij HEMA spotte ik deze nieuwe mooie beautycorner, wauw! Dat hebben ze mooi gedaan zeg! ● In de mood voor rode lipstick, ik had nu eens zin in een wat meer donkerrode ● ‘s Avonds op verjaardagsvisite waar ik werd getrakteerd op een enorm stuk taart, het was maar goed dat ik niet zo veel gegeten had die dag!

29 september

Vannacht slecht geslapen en een soort ijldromen gehad, vanmorgen werd ik dan ook nogal brak wakker, snipverkouden en rillerig, niet fijn! Met Bas op de bank dus ● Make-up loos met trui en nieuw vest met m’n gezicht in de zon op de bank ● Toch even eruit geweest, het mooie weer lokte me uit huis, van harte ging het niet, maar toch deze foto nog gemaakt van de ‘herfstconfetti’ in de Lingehaven.

Heb jij nog iets leuks gedaan deze week?