Wearing

Vandaag draag ik een outfit waar ik me heerlijk in voel, namelijk een grof gebreide oversized trui in donkerrood met zwart, gecombineerd met een zwarte lederlook legging, studs oorbellen van H&M en de onlangs aangeschafte VanHaren sneakers met studs en ritsjes.

Buiten draag ik er in plaats van een jas een wijnrood capuchonvest overheen en m’n grijs met rode Neff beanie. Ik hou echt van dit soort outfits! Het is niet saai, maar toch heerlijk comfortabel en lekker warm. Ik heb gister dezelfde trui ook in zwart met kobaltblauw besteld.

Paars met grijs gestreepte trui

Eating

Op het moment dat dit artikel tot stand komt, is het half tien ‘s avonds en ik eet eigenlijk liever niet meer na een uur of zes à half zeven, tenzij het iets ongezonds is, wat ik meestal niet mag van mezelf. Ik eet eigenlijk sowieso veel te weinig de laatste tijd, maar ik heb gewoon geen trek. Het laatste wat ik vanavond gegeten heb, is wat bloempap met een lepel stroop, puur genieten!

Wishing

Op het moment wens ik vooral dat ik ooit van die klote ziektefobie af kom. Ik ben heel bang voor kanker en daar is soms moeilijk mee te leven. Ik krijg al nare gevoelens bij het woord zelf, nog vervelender is het als ik er eens in de zoveel tijd weer van overtuigd ben dat ik het zelf heb, bijvoorbeeld doordat ik een bultje heb ontdekt.

Tegen de paniek die me overvalt, is het beste relativeringsvermogen van de wereld niet bestand. Ik zou graag willen dat ik daar ooit nog van verlost raak. De afgelopen dagen was het weer raak en ondanks dat ik gelukkig tijdig in kon grijpen door een doktersbezoek, is het behoorlijk slopend.

Reading

Ik lees weinig, ben wel in een boek begonnen, maar meer dan drie bladzijden heb ik niet gezien. Het boek is van Sophie Kinsella en heet De vraagprijs. Het gaat over een stel wat in de schulden zit en daar een oplossing voor zoekt. Vervolgens komt er een makelaar op hun pad, waardoor alle zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Uiteindelijk blijkt dat daardoor juist nog veel meer ellende overhoop gehaald wordt. Het boek schijnt op een humoristische manier geschreven te zijn, maar ik ben er dus nog niet echt goed in begonnen, al lijkt het me wel een leuk boek.

Wanting

Ik weet niet wat het is, maar het verlangen naar een iPad lijkt met de maand groter te worden. Ik heb geen idee of het er ooit van komt, ze zijn stikduur en ik ken mezelf ook goed genoeg om te weten dat ik met mijn voorliefde voor gadgets denk ik geen genoegen zal nemen met een iPad van de eerste of tweede generatie. Want het scherm is minder goed, hij is minder snel en iOS 7 kan er niet op. Misschien blijft het bij dromen, misschien ook niet. Maar de sterke wens is er wel.

Planning

Volgens mij heb ik al laten weten dat ik geen planner ben. Afgelopen week is daar al een mooi voorbeeld van. M’n agenda was leeg, en toch ben ik in één week een dagje naar oma geweest en Landgoed Mariënwaerdt, waar ik gister over schreef.

Voor aankomende week staat er wel een kappersbezoekje op de planning voor maandag. Nieuwe folies erin om de uitgroei bij te werken en aan de voorkant wil ik het meer in laagjes geknipt, zodat het wat speelser valt. Verder nog geen plannen, maar je weet het nooit…

Listening

Momenteel luister ik niet naar muziek, maar in de Momentopname van 10 oktober kun je wel een aardige indruk krijgen van het soort muziek waar ik momenteel veel naar luister. Ik ben ook weer veel bezig met luisteren naar liedjes in Spotify en vind het nog altijd leuk om nieuwe muziek te ontdekken, momenteel is dat vooral wat rustigere en melodische muziek.

Koptelefoon en typografie

Watching

Het is flauw om te zeggen dat ik naar mijn computerscherm kijk, maar dat is logisch terwijl ik aan het typen ben. De TV staat aan met één of ander voetbalprogramma erop, zo te horen met René van der Gijp en Johan Derksen.

Totáál oninteressant dus, aangezien ik een hekel heb aan praatprogramma’s en ook niks met voetbal heb, maar ik had met een half oog naar een eerder programma zitten kijken en vervolgens de TV aan laten staan omdat dat zo huiselijk klinkt.

Wat houdt jou de laatste tijd zoal bezig?