Voor iemand die een paar maanden terug nog beweerde het shoppen afgeleerd te zijn, lijk ik daar de laatste tijd op terug te komen. September en oktober blijken bij mij al jarenlang dé maanden bij uitstek te zijn waarin ik me vergaap aan najaarscollecties met warme kleuren en fijne, zachte en comfortabele stoffen, waar ik de winter wel mee door kom.

Ondanks dat ik graag door winkels struin, biedt online shoppen mij toch wel meer voordelen. Zeker ook omdat ik slechtziend ben, is het soms een tijdrovende en niet altijd even aangename klus om door de talloze rekken met dicht op elkaar hangende kleding te spitten, op zoek naar dat ene leuke item wat niet aan mijn collectie mag ontbreken. Natuurlijk is dat een sport op zich, maar zeg nou zelf, wie heeft er elke dag zin om te sporten, right? Ik niet in elk geval, en dan is vanuit je luie stoel shoppen soms wel zo prettig!

Bijkomend voordeel van bezoeken van digitale winkel-etalages, is dat ‘t vaak ook nog goedkoper is, doordat er tegenwoordig voor bijna elke zichzelf respecterende webwinkel wel kortingscodes te vinden zijn, en daar houden wij van!

Couponcode is bijvoorbeeld zo’n site, je kent ‘m misschien wel, Behalve voor korting op tripjes naar CenterParcs, spullen voor je nieuwe sport of een stapel verse boeken, kun je er natuurlijk ook gewoon terecht voor actiecodes voor kledingwinkels.

Bijvoorbeeld handig voor C&A musthaves, je nieuwe Nike’s, die leuke sjaal van V&D die alleen nog op de webshop te koop is. een manier om je iets te grote bestelling bij Forever21 een beetje goed te praten of misschien wel Zalando’s kortingscodes. Genoeg mogelijkheden dus om je online shopping experience nóg leuker en betaalbaar te maken!

Heb jij het shoppen met kortingscodes ook al ontdekt?