Het laatste artikel met een aantal links naar vermakelijke websites of pagina’s dateert alweer van augustus, dus hoog tijd voor een nieuwe! Veel klikplezier!

De schaduw-man

Nog meer creativiteit in de vorm van de schaduw-man. Een serie foto’s waarin de schaduw van een mens centraal staat, maar dan in een creatieve vorm, ik vind het leuk bedacht!

  1. mymodernmet.com/pol-ubeda-hervas-i-m-not-there/
Zitten in de vensterbank

Om voor mezelf te spreken vind ik het vooral in de zomermaanden heerlijk om in de vensterbank te zitten, ik heb een extra brede vensterbank van hout waar je, zeker met een kussentje onder je kont, prima kunt zitten. Maar je kunt natuurlijk ook een stapje verder gaan door een complete zithoek in je vensterbank aan te leggen, dat ziet er wel erg knus uit!

  1. sortrature.com/creative-window-seat-ideas/
Bijzondere taarten

Vind je taarten bakken leuk? Misschien is dit een mooi idee voor je? Ik heb serieus nog nooit zoiets gezien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een taart in de vorm van een camera, pool-tafel of een dienblad met McDonald’s eten. Echt leuk om te zien!

  1. creativefan.com/creative-and-unique-cake-designs/