Het begon in het voorjaar, mijn groeiende liefde voor sneakers. Natuurlijk ben ik altijd al liefhebber geweest, maar ik heb ze lange tijd nauwelijks gedragen. De laatste tijd merk ik daar ik in schoenenwinkels zelfs eerder naar sneakers kijk dan laarzen en dat is vrij uniek, omdat ik buiten de zomermaanden om, bijna altijd op laarzen rondliep.

Als ik drie dingen moet noemen die ik momenteel kan blijven kopen, zijn dat beanies, sweaters en sneakers. Wat dat betreft, klopt die urban stijl waarover ik onlangs schreef helemaal! Zaterdag was ik in een winkelcentrum in Oosterhout en bij VanHaren liep ik tegen de meest gave sneakers aan die ik sinds tijden had gezien.

Biker-style gecombineerd met sportief, beter kán gewoon niet! De prijs viel ook alles mee en ze waren er warempel in mijn maat, een puntje waar het meestal gelijk mis gaat bij het spotten van leuke schoenen.

Sneakers van VanHaren

Dit zijn ze. Ik heb er gelijk een paar foto’s van gemaakt met Hipstamatic en er een collage van gemaakt. Ik vind ze zo gaaf en ze zitten lekker! De details vind ik ook erg leuk, de ritsjes aan beide zijkanten en ook de studs en mini skulls. Normaal ben ik niet zo van de skulls, maar op deze manier is het subtiel en vind ik het niet storend. Zelfs de zool is helemaal in stijl met een pied-de-poule reliëf, wat je momenteel ook veel in kleding en accessoires verwerkt ziet.

Ik heb al zwarte sneakers, maar die zijn bijna allemaal suède of iets wat erop lijkt en ook zonder uitzondering met een witte zool. Helemaal zwart vind ik ook weleens leuk voor de verandering en optisch doet het ook iets, waardoor mijn niet al te kleine voeten toch iets minder groot lijken. De sneakers zijn van Graceland en ze kosten € 29.90. Ze zijn blijkbaar zo nieuw in de collectie, dat ze op de webshop nog niet te koop zijn, dus ik kan geen linkje plaatsen.

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst?