Begin dit jaar gooide ik een artikeltje online, waarin ik bezoekers uitnodigde de link naar hun blog te delen. Een fenomeen wat op andere blogs meestal bekend is onder de noemer ‘Spam je blog’. Het leek me leuk dit nog eens te doen, misschien bezoek je mijn site nog niet zo lang en kan je blog wat meer bezoekers gebruiken?

Ook als je mijn site al langer bezoekt en je linkje de vorige keer ook achtergelaten hebt, kun je hem gerust nog een keer vermelden, hoe meer hoe beter! Voor mij ook leuk om weer eens wat nieuwe sites te leren ontdekken.

Verder hoef ik hier niet zoveel tekst aan te wijden, dus ik zou zeggen: ga je gang en deel de link naar je site hieronder in een reactie. Het is wel leuk om er in het kort bij te vertellen waar je site over gaat, maar dat spreekt eigenlijk wel een beetje voor zich!