Vandaag een snel en ook kort artikeltje met iets leuks wat ik gevonden heb via StumbleUpon. Ik voel me nog steeds niet erg lekker en aangezien ik de artikelen voor de volgende dag eigenlijk altijd ‘s avonds schrijf, is dit daarop geen uitzondering en wil ik gewoon graag m’n bed in, hoe raar dat ook klinkt om te lezen in een artikel wat om 9:30 online komt. :-)

Ik kwam een infographic voor grafische ontwerpers tegen, die me erg aansprak. Je kunt per kleur zien wat voor functies de desbetreffende kleur heeft en op wat voor manier je die ‘t best kunt gebruiken. Opmerkelijk vind ik om te zien dat de profielschets per kleur echt lijkt te kloppen!

Als ik naar het kleurgebruik van mijn site kijk, komen de kenmerken ook overeen met wie ik ben en wat ik met m’n site uit wil stralen. Onder meer gepassioneerd, krachtig, mysterieus en kalm. Hier kun je hem zelf bekijken! Op de website waar deze afbeelding vandaan komt, kun je ook een aantal andere interessante design-gerelateerde infographics bekijken. Weliswaar niet voor iedereen leuk, maar ik wilde het toch even delen!