Vandaag een snel en ook korte post met iets wat ik gevonden heb via StumbleUpon. Ik voel me nog steeds niet lekker en aangezien ik de artikelen voor de volgende dag altijd ‘s avonds schrijf, is dit daarop geen uitzondering en wil ik gewoon graag m’n bed in, hoe raar dat ook klinkt om te lezen in een artikel wat om 9:30 uur online komt. :-)

Ik kwam een infographic voor grafische ontwerpers tegen, die me aansprak. Je kunt per kleur zien wat voor functie de desbetreffende kleur heeft en op wat voor manier je die het best kunt gebruiken. Opmerkelijk vind ik om te zien dat de profielschets per kleur echt lijkt te kloppen!

Als ik naar het kleurgebruik van mijn site kijk, komen de kenmerken ook overeen met wie ik ben en wat ik met m’n site uit wil stralen. Onder meer gepassioneerd, krachtig, mysterieus en kalm.