Afgelopen week was het Dierendag. Verder ging ik naar Utrecht, Woudrichem en Oosterhout en ondanks alle activiteiten ben ik ook de hele week verkouden geweest, waardoor ik zelfs bij 20 graden nog met een capuchonvest tot aan m’n kin dichtgeritst rondliep. Het is nog steeds niet over, maar lijkt wel minder te worden. Veel leesplezier in elk geval en zoals gewoonlijk kun je alle foto’s aanklikken om ze groter te bekijken.

30 september

Mijn oude sneakers weer herontdekt, er is weinig van de zool over, maar ze lopen zo fijn! ● Deze foto ging vergezeld van de kreet “Silence, I kill you!” op Instagram, hij zat te geeuwen, maar het lijkt wat anders! ● Molly met hetzelfde filtertje, die kijkt liever! ● Outfit, lekker comfortabel.

Even naar Utrecht, al duurde dat langer dan gepland door omleidingen. Deze keer in een bus met elektronische zijdeuren en omgekeerde stoel naast de chauffeur, waar ik zat ● Utrecht veranderd in een bouwput ● Ik had haast, dus helaas geen tijd voor koffie bij mijn first ever bezoekje aan Starbucks, maar wel een lekker broodje gescoord voor onderweg.

2 oktober

Woensdag vond ik een paar vuurrode herfstblaadjes bij de fietsenstalling voor de bibliotheek en heb ik er iets leuks mee gedaan op m’n iPhone, tot ik erachter kwam dat één van de nieuwe apps de boel heel erg verkleint, zo jammer! Ernaast alweer een outfit, een nieuwe grijze broek met een soort aztec print, een wijnrood shirtje en mijn zwarte sneaker wedges.

3 oktober

Donderdag leuke post gehad van de Pannenkoekenbakker in Woudrichem. Ik had met een actie op hun Facebookpagina meegedaan en een waardebon voor de tweede pannenkoek gratis gewonnen! Fijne verrassing was dat er nóg een bon bij zat, voor een gratis kinderpannenkoek ‘voor het hondje’. Dat vond ik zo leuk!

Omdat het de dag erna dierendag was, kwam dat mooi uit en zijn we dus vrijdag lekker gaan eten samen. De andere bon ga ik inwisselen als ik pannenkoeken ga eten met m’n moeder, die momenteel weinig mobiel is doordat ze in het gips zit vanwege afgescheurde enkelband. Maar wat in het vat zit verzuurt niet!

Post van de Pannenkoekenbakker

4 oktober

Dierendag, dus een extra lange wandeling met Bas met stops bij een aantal favoriete plaatsen, waaronder ook de roltrappen van V&D weer, ik snap nog steeds niet waarom hij dat zó geweldig vindt ● Een grote poster met een soort tagcloud van Gorkum, leuk bedacht! ● Schattig houten bootje in de Lingehaven ● Bas bij het water in Woudrichem.

Een felrode bloem (Gerbera?) op het tafeltje bij de Pannenkoekenbakker ● Papiertje waar het bestek en servetje in zat, de pannenkoeken waren toen al op ● Twee foto’s van de molen in Woudrichem die ik erg mooi vind ● Een schattig bankje op de Vissersdijk in Woudrichem ● Op weg naar huis met een mooie avondlucht.

5 oktober

Dierendag was voorbij, maar er was nog wat kattenmelk over uit het flesje wat ik gekocht had en ook van het laatste restje hebben Micky en Molly heerlijk gedronken ● Onverwachts een middagje naar Oosterhout en daar wat leuke dingen gekocht en een hapje gegeten. Bij een kledingwinkel deze vrolijk gekleurde stropdassen zien staan en dat moest natuurlijk even op een creatieve manier vastgelegd worden. Ik ben qua foto’s opeens zo op de kleurrijke toer!

6 oktober

Vandaag flink aan het werk geweest en daarvoor bijpassende kleding aangetrokken die vies mocht worden. De achtertuin moest winterklaar gemaakt worden en ondanks dat het meer een terras is dan een tuin, zit daar toch wel het nodige werk in. Alle planten moeten gereed gemaakt worden voor de winter.

Tuinmeubels in de olie en opgeborgen, vijver leeg en schoon en de boel vervolgens vegen. Ik ben in elk geval een aardig poosje zoet geweest en het ziet er netjes uit. Wel een beetje een kaal gezicht, nu er alleen nog maar planten staan en geen gezellig bankje en bistrosetje, maar daar blijven de spullen wel langer mooi van tenslotte en ik zit nu toch allang niet meer buiten.

Outfit

Wat heb jij allemaal uitgespookt?