De regen komt met containers uit de lucht gevallen, dus ‘een goede reden om een comfortabele plek op te zoeken en dit artikel te lezen! Afgelopen week heb ik eigenlijk niet zo heel veel bijzonders gedaan, op een fietstochtje naar Arkel en een rondje over Sleeuwijk na, ook geen uitstapjes buiten de stad gehad, maar me toch wel aardig vermaakt met weinig middelen.

maandag 7 oktober

De tweede foto zag je ook al voorbij komen in dit artikel maar vind ik zo gaaf dat ie nog wel een vermelding verdient ● Langs het Kanaal van Steenenhoek richting Arkel, waar ik op de fiets heen ben geweest omdat ik iets bij de Action moest hebben ● Molly

dinsdag 8 oktober

M”n nieuwe sneakers aan, ze lopen superfijn. Bas vindt ze ook leuk 🙂 ● Tijdens het wandelen weer wat foto’s gemaakt, deze is van het klimrek Buiten de Waterpoort ● Rode muren langs de Schuttersgracht ● Gebouw vlakbij huis, het plaatje met tekst was me nooit eerder opgevallen.

Oude Volvo op de Groenmarkt, ik zie de laatste tijd veel oldtimers in de stad ● De vorige dag bij Action een leuk kussentje gekocht met de tekst Smile and the world smiles with you ● Even naar het Piazza Center gefietst waar ik deze lieve herdershond tegenkwam ● De kat ben ik ook ergens tegen gekomen, maar weet niet meer waar, dat krijg je als je elke dag in de stad rondloopt ● ‘s Avonds lekker mijn warme bedje in, wat kan ik daar van genieten!

woensdag 9 oktober

Woensdag weer gewandeld en verder weinig bijzonders gedaan, wachten op een pakketje en daar trek ik gerust een hele middag voor uit, ook al geeft het tijdvak pas vanaf 16:00 uur aan. Hij zou maar vroeger komen ● Mooie boom ergens op de stadswal, de foto is niet super, maar omdat de boom me erg aan Bonsai doet denken, heb ik ‘m toch bewaard ● Ze waren met een hoogwerker bij de kerktoren bezig, de man zwaaide zelfs naar me, zag ik later pas op de foto.

donderdag 10 oktober

Soms loop ik in de stad en heb ik van die momenten dat ik me zo gelukkig prijs dat ik hier woon. Vooral wanneer ik foto’s maak als deze. Wat mensen ook zeggen, dat Gorkum een ongezellige rotstad is, als je door de donkere hoekjes hier en daar, de leegstand en de soms wat stugge bevolking heen kijkt, is het hier fijn wonen. Veel authentieke gebouwen met een verhaal, smalle straatjes en vooral in de herfst kleurt de stad prachtig. Wist je trouwens dat Gorinchem sinds kort ook een eigen app heeft? ● ‘s Avonds muziek luisteren met koptelefoon. Doe ik weer vaak.

vrijdag 11 oktober

Weer wandelen en genieten van een mooie herfstdag, oranje herfstbladeren tegen een blauwe lucht met witte wolken ● Een mooie reflectie in de ramen van restaurant en partycentrum de Hipper ● Een armbandje van een webshop waar ik binnenkort over ga schrijven.

Alweer mijn sneakers, maar ik ben er zo gelukkig mee! ● Met muziek in Spotify op m’n oren, niet de meest florissante foto van mij met m’n haar in een slordig staartje en een bleke kop door slecht slapen, vermoeidheid en een grieperige week ● Een hartje tussen duim en wijsvinger, zal ik je verklappen dat dat hartje niets meer en niets minder is dan een hondensnoepje?

zaterdag 12 oktober

Kom je onder de douche vandaan, ligt meneer prinsheerlijk onder het dekbed en met z’n kop op je kussen te pitten. Opgestaan is plaats vergaan. Het leverde in elk geval wel een schattige foto op, hij kan zo lekker dutten die Bas. Zondag is sowieso altijd wel een relax-dag voor ons.

Hoe hij ‘t weet, daar heb ik geen idee van, maar waar hij doordeweeks al in de gang staat om aan de route te beginnen als ik amper aangekleed ben, gaat hij zondag rustig in z’n mandje liggen en wacht hij af wanneer er wat gaat gebeuren. Tenzij ik plannen heb, doe ik zondag meestal niet veel bijzonders: wasjes wegwerken, beetje opruimen, boekje lezen, dat soort dingen.

Iets met slapende honden…

Heb jij al plannen voor aankomende week?