Afgelopen week best mooie foto’s gemaakt met m’n iPhone. Meestal maak ik er sowieso meer als ik ergens ben geweest en deze week ging ik een dagje naar oma en naar landgoed Mariënwaerdt. Verder heb ik me beziggehouden met klusjes en natuurlijk veel wandelen.

maandag 14 oktober

Ik had een afspraak op het stadhuis met de coördinator van de klankbordgroep. Doordat er het één en ander gaat veranderen, had ik nogal mijn twijfels gekregen of ik daar nog wel langer op z’n plek zou zijn. Ik ben redelijk gerustgesteld en heb besloten voorlopig nog te blijven. ‘s Avonds bakte ik kaiserbroodjes in de oven, lekker!

dinsdag 15 oktober

Een spontaan bezoekje aan mijn oma in Wijk en Aalburg gepland en daar ook de nodige foto’s gemaakt. Een dreigende wolkenlucht, de laatste bramen, decoratieve glazen eieren en de fruitschaal. En ook nog twee foto’s waar ik later een korte tekst aan toegevoegd heb, vooral de laatste vind ik erg mooi geworden met het perfect gevormde hartje in een walnoot.

woensdag 16 oktober

Woensdag met van alles en nog wat aan het rommelen geweest en ontzettend veel werk verzet. Ook post ingepakt en een hele stapel pakketjes weggebracht, allemaal Marktplaats spul. ‘s Avonds besloot ik mijn complete kledingkast eens opnieuw op te ruimen en gelijk nog wat uit te dunnen. Dat was een aardige klus, maar het ziet er nu weer keurig netjes uit. Dit is overigens maar een gedeelte van mijn kast, hij is zo groot dat niet alles er in één foto op past.

donderdag 17 oktober

Donderdag wederom een spontane inval gehad, namelijk met de trein naar Beesd, de rest heb je al kon lezen in het artikel van vrijdag. De laatste foto maakte ik vlakbij huis, ik kan niet genoeg krijgen van de herfstkleuren! Vervolgens met Bas in de trein, verkeerd gelopen onder een brug met mooi gebogen dragers door en twee foto’s van het landgoed die je nog niet gezien had.

vrijdag 18 oktober

Het was ontzettend mistig en dat levert vaak mooie plaatjes op. Vooral de boot vind ik erg gaaf geworden, minimalistisch maar ook sprekend. De tekst voegde ik later toe. Ook nog een foto van mij met m’n nieuwe Neff beanie, waar ik erg blij mee ben. Ik zie er nog steeds niet echt florissant uit, maar pieker de laatste tijd veel en ben ook vaak moe doordat ik regelmatig slecht slaap.

Het zomerse kleurtje is er ook weer vanaf gesleten en ik moet nodig naar de kapper, maar dat gaat morgen gebeuren! Desondanks vind ik het wel stoer van mezelf dat ik een mindere foto ook durf te laten zien, er waren tijden dat ik dat echt niet zou doen!

zaterdag 19 oktober

Zoals elke dag gewandeld en vanaf een paadje waar we zelden lopen, dit doorkijkje richting Dalempoort gespot. Micky en Bas in een mandje wat eigenlijk maar net groot genoeg is voor één. ‘s Middags op de fiets naar Woudrichem om met een vriend koffie te drinken bij ijssalon Baks en ook een bezoekje aan molen en Wereldwinkel gebracht, waar ik wat spulletjes kocht.

Helaas ook pech: Een kleine aanrijding waardoor ik een pijnlijke blauwe arm en licht gekneusde pols heb. Bij thuiskomst bleek R tijdens m’n afwezigheid aan de deur te hebben gestaan, waar ik heel erg van baalde, omdat ik hem toch al zo weinig zie.

Heb jij nog iets bijzonders meegemaakt?