Een tijdje terug las ik op de blog van Kimberly over een webshop met handgemaakte sieraden. Een initiatief van een meisje van 17 die graag creatief bezig is en alles zelf maakt. Met mijn nooit aflatende zoektocht naar leuke armbandjes, ging ik ook eens op haar webshop snuffelen en bestelde een leuk armbandje in mooi donkerrood.

Het eerste wat opviel was het frisse logo. Tja, je bent graphic designer of niet, dat soort dingen vallen me op. Ondanks dat de webshop een start-up is, ziet ie er leuk en erg aantrekkelijk uit.

By Bien is opgericht door Sabine Hoek die uit hobby begon met maken van sieraden, maar besloot dat ‘t een leuk idee was om ze ook te verkopen. Je kunt er armbandjes en oorbellen kopen, los of als setje en je kunt ook terecht voor cadeaubonnen.

logo-by-bien

De sieraden zijn betaalbaar, met prijzen rond de € 3 en het leuke is dat je sieraden ook ‘op maat’ kunt laten maken of aanpassen. Ik bestelde een donkerrood armbandje van suède koord met een ringetje erin verwerkt waar ‘believe’ in gegraveerd staat.

Zoals ik onlangs al schreef heb ik niet zoveel met geloven in dingen, maar is het voor mij een soort steuntje in de rug om te onthouden dat het soms best mag en dat ik sowieso moet geloven in mezelf.

armband-rood-believe

Het armbandje werd bezorgd in een vrolijke enveloppe en ook de binnenkant was een feestje. Met het armbandje verpakt in een zakje met een strik en een leuk persoonlijk kaartje eraan vast geknoopt.

Dat noem ik nog eens klantenbinding! Het armbandje is in lengte verstelbaar en past dus altijd. Je kunt dit armbandje in verschillende kleuren krijgen, maar aangezien ik al maanden gek ben van de kleur wijnrood, was de keus niet zo moeilijk!

Een leuke webshop met een goede uitstraling dus, waar je ook terecht kunt met een kleine beurs. Leuke items voor jezelf of om cadeau te doen (een vroege Sinterklaas-tip?) eb alles met een persoonlijke touch.