Er is een opmerkelijke ontwikkeling gaande wat betreft m’n shop-gedrag. Ik merk dat ik de laatste tijd meer voor kleur ga! Waar ik meestal alleen keek naar alles wat zwart, grijs of felrood was, merk ik dat ik steeds meer naar meer gekleurde items ga kijken. Vooral dingen met meerdere kleurtjes doen het goed. Vandaag een kleurrijke shoplog!

Ik heb alle aankopen deze keer in een creatief vormgegeven collage gezet. Niet het beste Photoshopwerkje ooit, maar ik vind het wel prima zo, het gaat om ‘t idee!

  • Deze vrolijk gekleurde legging spotte ik bij V&D toen ik met Bas een rondje roltrap aan het doen was. Hij is van Yes or No en vrolijk gekleurd met een Noors printje, ik vind hem echt héél erg leuk!
  • Ik wilde al een tijd felrode sneakers en deze Nike’s had ik al even op het oog, maar te duur. Totdat ik ze tweedehands tegenkwam, zo goed als nieuw en voor een leuke prijs, hebben! Ze zijn echt super en ik ben er zo blij mee!
  • Valt niet echt onder ‘t thema kleur, maar wilde ze toch vermelden. Kleine zilverkleurige oorknopjes met afgeronde hoeken, besteld bij de leuke webshop OhSoHIP. Omdat ze lekker klein zijn, kunnen ze ook gecombineerd worden met andere oorbellen.
  • Ook niet heel erg kleurrijk, maar wel héél leuk, dit capuchonvestje van H&M van een soort ruw gebreid materiaal. De kleur zit tussen beige en grijs in, ik ben echt verliefd op dit vestje! Deze heb ik besteld via de H&M webshop.
  • Dit shirt heb je ook al gezien in het artikel met favorieten van oktober. Ik heb hem nog niet in huis, maar ik denk wel dat ie leuk is. Ik verwacht hem aankomende week, nadat er blijkbaar nogal vertraging in de levering van de C&A webshop heeft gezeten.
  • Deze sjaal komt van HEMA en is lekker warm, heerlijk zacht en kleurrijk! Ik heb ook een mutsje in dezelfde kleuren, die is ook van de HEMA. Ik ben zo gek op de sjaal dat ik hem zelfs binnen draag, echt zo’n knuffelsjaal:-)
  • Basic, maar wél weer anders dan zwart of grijs. Een effen shirt met lange mouwen van ONLY in donkerblauw. Ik wilde dezelfde ook nog in donkergrijs gemêleerd maar zowel in de winkel als op de webshop was M uitverkocht, hopen dat ie nog komt.

Wat vind jij van m’n aankopen?