Ik heb de laatste weken mijn Micron-pennensetje en de witte vellen papier helemaal ontdekt. Nadat ik me maanden niet heb beziggehouden met handlettering, lijk ik de draad nu weer een beetje opgepakt te hebben. Het is niet alleen een leuke en creatieve bezigheid, maar ook een manier om me te uiten.

Deze keer maakte ik een afbeelding met een tekst die niet een heel persoonlijke betekenis voor mij heeft zoals de vorige twee, maar ik had het citaat opeens in m’n hoofd en besloot er iets mee te gaan doen. De uitspraak vind ik sowieso ook wel goed en is niet alleen voor anderen maar ook voor mezelf een steuntje in de rug op dagen dat alles tegen lijkt te zitten.

Tot zover dus mijn nieuwste creatie, ik zou graag nog een stuk strakkere letters willen kunnen maken, ik vind de uitstraling vaak een beetje als van die stripboek-letters en dat past zeker niet bij elke creatie. Wat vind jij van deze afbeelding en de uitspraak?