Eigenlijk dacht ik dat ik in november al een Here&Now had getikt, maar dat bleek dus niet het geval te zijn! De laatste dateert van 19 oktober en dat is dus al ruim een maand geleden. Hoog tijd voor een nieuwe dus!

Wearing

Op het moment van schrijven draag ik een lichte spijkerbroek, een beigeachtige gebreide trui met een donkerblauw capuchonvest met oranje en witte tekst erop wat ik, eigenwijs als ik ben, ondanks de kou gewoon buiten draag in plaats van een jas. Verder draag ik m’n donkerblauwe Nike Blazers, twee smalle ringen en praktisch geen make-up. Een lekker comfy outfit dus.

Donkerblauwe Nike Blazer sneakers

Eating

Op het moment van schrijven is het maandagavond half acht. Ik heb vanavond een slaatje gegeten wat ik ‘s middags had gekocht en daarna nog een plakje kaas, een mueslireep en een appel. Niet echt wat je noemt fatsoenlijk avondeten dus. Ik heb eigenlijk nog steeds wel een beetje trek maar wet niet wat ik nog eens zal nemen. Niet zoveel zin in een boterham.

Wishing

Wat wens ik het meest op dit moment. Da’s zo’n lastige vraag waar ik niet direct een antwoord op weet. De wens die ik zo’n tien maanden lang heb gekoesterd is van de baan nu ik officieel weet dat het bij dromen zal blijven en het daar verder bij ophoudt.

Wat ik dan wens? Dat de decembermaand (die nog niet begonnen is) zo snel mogelijk voorbij is, ik heb altijd een vervelend gevoel bij de feestdagen en wil ze het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Call me crazy, maar sinds een aantal jaar vind ik het écht niet meer leuk.

Handlettering ‘End of Story’

Reading

Ik lees weinig op het moment, ik ben wel weer in een boek begonnen waar ik even de titel niet van weet, maar de laatste tijd heb ik de pech dat ik steeds boeken heb die ik na een paar bladzijden toch niet zo leuk blijk te vinden. Nu is mijn concentratie de laatste tijd ook niet wat het zou moeten zijn, maar lezen wil niet echt lukken. Hooguit een beetje folders kijken 🙂

Wanting

De vorige keer had ik het er ook al over, maar het verlangen is inmiddels nog groter geworden. Ik wil écht een iPad en ik weet ook welke, de nieuwe en superlichte iPad Air. die wel duur is, maar toch al gauw zo’n € 200 minder dan ik dacht dat ie zou kosten. Ik heb hier m’n zinnen op gezet, maar of ie er ooit komt, is nog maar de vraag.

Planning

Zoals altijd geef ik hetzelfde antwoord: Ik ben geen planner en dat zal ik ook nooit worden. Als er iets is waar ik heen ga wat wel een bepaalde vorm van planning vereist, regel ik dat tot in de puntjes, maar qua dagelijks leven zie ik meestal wel waar het schip strandt.

Afgelopen weekend was behoorlijk druk, maar voor de komende week heb ik niets in m’n agenda staan, dus veel bijzonders zal het niet worden. Het wordt nu ook te koud om urenlang ergens in een bos of natuurgebied te gaan wandelen, dus dat bewaren we maar tot het voorjaar.

Listening

Nadat ik een week lang niet naar muziek kon luisteren, omdat ik er te emotioneel op reageerde, ben ik sinds gister weer voorzichtig naar de radio aan het luisteren, de kans dat daar ‘moeilijke’ liedjes voorbij komen is namelijk kleiner dan dat ik naar m’n muziekcollectie in iTunes of Spotify ga luisteren. Tot nu toe gaat het meest van de tijd goed, dus dat zal ik maar als een goed teken zien. Op het moment speelt het liedje ‘Burn’ van Ellie Goulding. Best een leuk nummer.

Koptelefoon en typografie

Watching

De flauwe grap die ik wil maken is dat ik kijk naar mijn computerscherm, maar die is inderdaad flauw, dus doe ik het maar niet. Sowieso ben ik geen ster in grapjes maken. Ik vergeet de helft of de toon is niet goed.

Ik kijk wel degelijk naar m’n computerscherm en verder nergens naar. De tv is al in geen anderhalve week aan geweest en ook YouTube filmpjes kijk ik nauwelijks. De enige twee dingen die ik de laatste tijd ‘gewatched’ heb, zijn mijn iPhone en computerscherm.