Zoals je weet, ben ik nog altijd erg verknocht aan mijn iPhone. En als je ergens erg gek op bent, wil je dat graag goed beschermen. Voor mij dus geen plastic opklik-dingetjes, maar degelijk materiaal wat ook nog tegen een stootje kan. Toen ik werd benaderd door de webshop iPhone-Cases.nl of ik voor hen een hoesje wilde testen, was ik dan ook direct enthousiast.

iPhone-Cases.nl legt zich toe op met name hoesjes voor iPhone, in allerlei soorten en stijlen. Voor de oude 3(GS) tot de allernieuwste iPhone 5S en 5C. Zodoende is er voor iedereen wel iets te vinden, een eenvoudige, maar degelijke leren hoes voor de zakenman, een cover met hartje voor tieners of een bumpercase voor als je iPhone écht tegen een stootje moet kunnen.

De lijst merken die verkocht wordt is op indrukwekkend! Van Bugatti tot Diesel en Belkin tot Sena, waar ook mijn hoesje van is. De leren hoesjes zijn voor dit merk belangrijk, ze gebruiken het beste leer en dit wordt met de hand verwerkt.

Desondanks zijn de prijzen niet bizar hoog. Waar je in de gemiddelde telefoonzaak al gauw zo’n € 30 à € 40 kwijt bent voor het simpelste leren hoesje, heb je al een iPhone 4(S) of iPhone 5(S) cover van Sena voor iets meer dan € 25.

Mijn hoesje heb ik inmiddels in gebruik genomen en wat is ie mooi! Sowieso het eerste echt leren hoesje wat ik heb. Ondanks dat ik meestal flip-over covers gebruik, vind ik een pouch ook best handig.

Deze is zwart met een gestikt patroon en een robuuste roestvrijstalen ring, waarmee je je iPhone makkelijk uit de hoes kunt trekken. Mijn telefoon zit behoorlijk strak in de hoes, wat wel even wennen is, maar wel zekerheid geeft dat ie er niet zomaar uitvalt.

Een pluspunt vind ik dat service hoog in het vaandel staat. Dat begint al bij de verzending, waar bewust gekozen wordt voor heel duidelijke adreslabels en verzending in stevige platte doosjes in plaats van bijvoorbeeld bubbelenveloppen. Mocht er toch iets niet in orde zijn met het bestelde product, krijg je zelfs tot 12 maanden nog een nieuw artikel toegestuurd.

Ondanks dat het internet natuurlijk vol staat met sites waar je telefoonhoesjes kunt kopen, ben ik wel van mening dat een webshop als deze, met kwaliteitsproducten en een goede service, een mooie aanvulling is. In een tijd waar de detailhandel langzaam maar zeker meer naar de digitale wereld verschuift en er minder menselijke interactie aan te pas komt, is dat wel zo prettig!

Heb jij al een mooi hoesje gespot op deze webshop?