Vandaag een korte post met een leuk plaatje wat ik op internet vond. Zoals je weet, schrijf ik de posts voor de volgende dag in de meeste gevallen de avond tevoren. Maar aangezien ik gister een dag had waarop ik slecht in m’n vel zat, was inspiratie helaas nogal ver te zoeken.

Het plaatje doet wat aan kerst denken, maar toch ook weer niet. Ik ben dol op open haarden, maar heb er zelf helaas geen. De laatste keer dat ik bij een open haard zat, was in Center Parcs en ook dat is alweer veel te lang geleden dat ik daar geweest ben. Maar zo’n gezellig gevoel kun je ook zelf creëren, daar heb je geen open haard of bungalowpark voor nodig. :-)

Ondanks dat ik gister mijn dag niet had, vind ik het toch wel fijn als mijn beestjes lekker bij me komen liggen en ik me genesteld heb in een stapel kussens met een geurkaars op het tafeltje naast de bank. Ook al kan ik er op zo’n moment niet echt van genieten, het is nooit verkeerd om een beetje lief voor jezelf te zijn.

Zelfs door naar zo’n plaatje als deze te kijken, kan ik dat gevoel wel een beetje oproepen, als ik m’n ogen dicht doe, kan ik de haard bijna horen knapperen. :-) Niet iedereen heeft een heel levendige fantasie, maar toch wilde ik dit stukje knusheid in pixels graag met je delen.