Ik denk dat de meesten van mijn bezoekers wel Facebook hebben en dan ben je vast ook wel bekend met Facebook pagina’s. Winkels, gekke foto’s, auto’s, mooie vrouwen (en mannen), lampenkapjes, postzegelverzamelingen, liefde in de trein, verre landen en vaag voedsel, alles is er te vinden. Vandaag een lijstje met een aantal écht leuke Facebook pagina’s!

Fan.tv

Fan.tv ken ik al héél lang, dit platform heette vroeger De Digitale Revolutie. Ze brachten wekelijks een nieuwsbrief uit met links en gadgetnieuwtjes, waar ik altijd naar uitkeek. Nadat de nieuwsbrief minimaal werd, heb ik me uitgeschreven, maar ben ze wel op Facebook gaan volgen. De pagina staat vol nieuwtjes, computertips, humor en meer.

Try Now

Een dienst van PostNL waar je gratis proefverpakkingen kunt aanvragen om zelf te proberen. Van koffie tot pepermuntjes en van dieetvoeding tot luchtverfrissers.

Ze Online

Alles wat vrouwen willen weten. Over seks, winkelen, mannen, vrouwenproblemen en meer. Op een leuke manier geschreven, soms geïllustreerd met ludieke afbeeldingen.

Tegeljeswijs

We kennen ze allemaal wel, van die tegeltjes met één of andere wijze spreuk. Bij voorkeur op een prominente plek in de keuken van je betovergrootmoeder. Gelukkig hebben we geen tegels meer nodig om teksten in kadertjes te kunnen plaatsen, maar of het niveau erop vooruit gaat…

Loesje

Wie kent Loesje niet. Van die maffe quotes, soms met een politiek of maatschappelijk tintje, maar altijd raak! Op deze pagina vind je elke dag een vers citaat van LoesjE.

Psychologie Magazine

Altijd interessant om wat meer te leren over hoe je bovenkamer in verschillende situaties werkt, ja toch? Leuke testjes, interessante feitjes en handige tips.

Scientias.nl

Hou je van wetenschappelijke testjes en feitjes? Op de Facebookpagina van Scientias kun je je hart ophalen. Zowel educatief als informatief en niet al te ingewikkeld. Interessant om te volgen!

HEMA

De Facebookpagina van HEMA is één en al vrolijkheid. Originele graphics, informatie over nieuwe producten, interactie met volgers, tips, aanbiedingen en meer. Echt één van mijn favorieten!

I like to quote

Mooie quotes lezen we graag. Vooral als ze mooi vormgegeven zijn. Deze pagina staat er vol mee, genoeg om inspiratie op te doen, of om je te vermaken op een saaie dag.

VanHaren

Don’t we all love shoes? Ik wel in elk geval. Alleen op de webshop of in de winkel van VanHaren kijken is natuurlijk een optie, maar op de Facebookpagina is meer leuks te vinden, zoals grappige schoenenfeitjes, acties, leuke plaatjes en meer!

Taalvoutjes

Eén van de meest hilarische Facebook pagina’s wat mij betreft. Taalfouten kunnen erg grappig zijn, bij voorkeur wanneer de hele zin opeens héél anders lijkt. Het beste van dit soort meuk vind je op hier!

Chocomel

De enige echte. Niet alleen in de schappen van de supermarkt, ook op Facebook. Wat ik vooral leuk vind aan deze pagina, zijn de originele graphics. Op elke gelegenheid wordt ingespeeld en de Facebookpagina opgesierd met een leuk chocomelplaatje. Een feest om naar te kijken!

Heb jij nog tips voor leuke of interessante Facebook pagina’s?