Vertel in het kort iets over jezelf

Mijn naam is Kimberly, ik ben 19 jaar en heb een grote passie voor schrijven en bloggen. In het dagelijks leven doe ik aan vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis en blog ik heel veel. Ik heb ME, wat ervoor zorgt dat ik niet alles kan doen wat ik wil. ME is een ziekte die wijst op ontstekingen in hersens en ruggenmerg.

Het betekent dat ik vaak niet herstel na inspanningen, altijd heel moe ben, veel spierpijn heb en eigenlijk nog veel meer klachten, maar ik hou niet van negativiteit, dus ik hou het positief! Verder hou ik veel van dingen zien, reizen samen met mijn vriend (zowel in Nederland als in het buitenland) en heb ik ook een grote liefde voor beauty die regelmatig terug komt op mijn blog.

Je hebt een blog, waar gaat ie over?

Mijn blog gaat voornamelijk over beauty. Voor de buitenkant als in make-up en verzorging, maar ook komen er regelmatig artikelen voorbij over inner beauty. Die artikelen vind ik tegenwoordig nóg leuker om te schrijven.

Niet alleen schrijf ik veel over beauty, ook over dingen die ik leuk vind. Lifestyle, persoonlijke dingen en mode komen tegenwoordig ook vaker voorbij. Ik heb eigenlijk een heel veelzijdige blog die ik een speciale twist geef met mijn manier van schrijven, dat maakt mij uniek.

Wat was de reden om ooit te gaan bloggen?

Schrijven is, naast mijn vriend, mijn grootste liefde. Al zolang ik me kan herinneren schrijf ik. Gedichten, verhalen, kleine zinnetjes, woorden, ik hou ervan! Ik heb al meerdere malen een website gehad: voor Habbo, eentje met allerlei plaatjes, ook iets persoonlijks, ik weet eigenlijk niet meer zo goed wat. Daar was ik allemaal mee gestopt, maar het kriebelde nog wel enorm. Dus ben ik in juli 2012 weer begonnen en niet meer gestopt.

Waarom juist het soort blog wat je nu hebt?

Ik wilde mijn passie met de wereld delen, maar verhalen vond ik weer té persoonlijk, dus begon ik een blog over beauty met hier en daar wat persoonlijks. Beauty is altijd een passie van me geweest.

Ik vind het knap dat mensen door mooie make-up heel anders kunnen lijken. Wel vind ik ‘pure gezichten’, zonder make-up dus, veel mooier. Dat is ook de reden waarom ik veel over beauty voor de binnenkant schrijf. Beauty komt van de binnenkant, en niet van de buitenkant!

Wat voor artikelen vind je het leukst om te schrijven?

Artikelen over inner beauty! Zoals bijvoorbeeld mijn Little Life Instructions, waarin ik vertel hoe je je beter kunt voelen, maar ook een ander met kleine dingetjes blij kunt maken. Hoe je je voeding beter kunt verdelen, de kracht van eten etc.

Verder vind ik persoonlijke verhalen erg leuk om te schrijven en hou ik ervan om aan een review een speciaal tintje te geven. Ik heb dit nu enkele keren gedaan en kreeg er zulke enthousiaste reacties op dat ik heb besloten het vaker toe te passen als ik er iets leuks van weet te maken.

Volg je zelf ook veel blogs?

Ja, té veel! Ik hou van lezen en zie graag wat voor dingen er op het world wide web te vinden zijn en dan het merendeel op blogs. Ik zie blogs echt als kleine magazines die je lekker kunt doorbladeren. Ik blijf graag op de hoogte. :-)

Wat zijn jouw favoriete blogs en/of websites?

Ik vind veel blogs leuk. Bijvoorbeeld de blog van LisanneLeeft, door de inspirerende, mooie en interessante artikelen, Alyssaa, door haar mooie foto’s en Paris In Four Months, waarbij prachtige foto’s voorbij komen en mijn liefde voor Parijs steeds meer groeit. Verder vind ik de website van Pusheen altijd leuk, die gekke kat kennen we tegenwoordig bijna allemaal! Ik heb veel favorieten en dat verschilt soms per week.

Hoe zie je de toekomst voor je? Hoe past je blog daarin?

Ik zie een hele mooie toekomst voor me samen met mijn vriend. Een mooi huisje, leuke huisdieren en misschien wel een aantal kindjes. Ik denk dat mijn blog qua thema misschien nog wel kan veranderen in een meer persoonlijke blog en over dingen die ik meemaak, maar beauty zal altijd wel een rol blijven spelen. Ik laat het allemaal maar op me afkomen en zie het wel.

Jouw gouden tip voor andere (beginnende) bloggers

Geef niet op en wees origineel! Het krijgen van (vaste) bezoekers duurt een tijd, waardoor je dus veel geduld moet hebben en niet zomaar moet stoppen als je denkt dat het geen zin heeft. Bloggen doe je in de eerste plaats voor jezelf en bezoekers maken het alleen maar leuker, alleen duurt het even voordat je er meer krijgt.

Origineel zijn is ook erg belangrijk, kopieën zijn er al zoveel. Zoek iets waarin je origineel bent en werk dat goed uit! O, en spam niet. Ik vind het supervervelend als mensen spammen, meestal is er wel een vakje waarin je je website kunt zetten.

Heb je een mededeling voor de bezoekers van EstrellaWeb?

Ik vond het superleuk om in deze ‘Meet The Blogger’ te staan! Ik wil Ester, maar ook jou enorm bedanken voor het lezen! :-) Ik hoop dat je een fijne dag hebt en enjoy every little moment! <3

Je vindt de blog van Kimberly op birdsandbeez.nl.

Wil je ook eens met je blog in de schijnwerpers staan of heb je misschien een bijzondere hobby of spraakmakend beroep waarover je graag iets wilt vertellen? Stuur me een mailtje en wie weet sta jij binnenkort ook op EstrellaWeb.