Eindelijk weer een Photo of the Day! De vorige keer beweerde ik dat ze vaker zouden verschijnen, maar ik merk er nog weinig van. Ik heb wel zin om te fotograferen, maar weet eigenlijk niet goed wat. Hier in Gorinchem heb ik alles al zo vaak op de foto gezet en heb nog steeds moeite met out of the box denken en neig altijd weer naar landschappen. Wie weet komt het ooit nog. :-)

Maandagavond ben ik even erop uit getrokken, gewapend met camera en statief om in de vroege avond wat te fotograferen. Ik had niet zo’n zin omdat het behoorlijk koud was, maar met een dikke sjaal en warme handschoenen was ‘t wel te doen. Ik heb op een paar verschillende locaties foto’s gemaakt (wel allemaal vrij dicht bij huis) en de onderstaande foto ben ik het meest tevreden over.

Vind jij molens ook zo fotogeniek?

Molen de Hoop in de schijnwerpers