Ik heb momenteel een beetje moeite met het vergaren van inspiratie voor leuke artikelen, al heb ik tot nu toe nog elke dag een artikel online gehad en zitten we alweer over de helft van de week. Maar omdat ik gister écht niets wist te bedenken, besloot ik mijn bezoekers eens voor mijn karretje te spannen en een “Vraag maar raak!” artikel online te zetten. 🙂

Op één maart deed ik ook al zo’n artikel (klik) en ondanks dat ik aanvankelijk geen reacties verwachtte, kwamen er toch een aantal leuke vragen binnen. Ik hoop dus dat dat deze keer weer het geval is en ik moedig je bij deze aan om met z’n allen eens een paar lastige vragen voor me te bedenken. 🙂 Je kunt één of meerdere vragen stellen, maakt allemaal niet uit!

Net als de vorige keer, zal ik de vragen in een nieuw artikel behandelen, dat is overzichtelijker en ook leuker dan dat ik elke vraag via de comments beantwoord. Vragen stellen mag trouwens ook via social media (zie icoontjes in zijbalk).

Kom maar op met die vragen!