Het gaat echt aftellen naar het eind van het jaar. Deze week was niet geweldig. Ik had last van stress en zat ook lichamelijk nogal slecht in m’n vel met vage kwaaltjes zoals oorpijn, keelpijn, vermoeidheid, buikpijn en hoofdpijn. Ik heb dan ook weinig bijzonders gedaan.

maandag 11 november

Maandag bijna de hele dag thuis gebleven. Lekker onder een dekentje met Bas op schoot. Ik had ‘t zó koud, dat ik bijna lag te klappertanden, terwijl de verwarming op 20 stond en ik ook nog een warme trui en een dik vest aan had. ‘s Avonds had ik wonderbaarlijk genoeg opeens energie voor tien en besloot ik in het donker nog een rondje te gaan fietsen. Gekkenwerk…

dinsdag 12 november

Ook dinsdag was het niet veel soeps en heb ik weer veel onder m’n dekentje gezeten met de beesten op schoot, die vonden het wel prima! Bas was ook een beetje ziekjes, want hij had al meerdere keren overgegeven en last van een onrustig buikje. Samen in de ziekenboeg, dus.

woensdag 13 november

Woensdag begon weer brak, maar uiteindelijk heb ik toch wel weer meer gedaan en ook langer gewandeld. Met m’n nieuwe legging aan, die je in deze shoplog voorbij hebt zien komen, hij past ook leuk bij mijn favoriete gekleurde sjaal. Dezelfde Nike schoenen die ik vorige week in het rood kocht, heb ik inmiddels ook in het donkerblauw. I like! En Micky die prinsheerlijk ligt te dutten op schoot en als laatste een foto van de Lingehaven.

donderdag 14 november

Post wegbrengen en hopen dat de boel dit keer niet wéér kwijt gaat. Drie weken terug zijn vier pakjes die ik dezelfde dag in dezelfde brievenbus heb gepost, zoek geraakt en daar baal ik van. Het regende de godganse dag, dus kwam mijn stormparaplu van Senz Umbrellas goed van pas. De tekst heb ik er later op gezet, het is een stukje uit de songtekst van een nummer van Eurythmics. ‘s Avonds onverwachts naar een beauty-avond waarover je vrijdag al kon lezen.

vrijdag 15 november

Een foto van de toren van de Heilige Geestkapel. Er is iets raars met die toren, elke keer als ik omhoog kijk, lijkt ‘t alsof hij naar voren helt, terwijl ie volgens mij niet schuin staat. Verder post van PostNL: De uitslag van het eerste onderzoek naar de zoekgeraakte post, deze ging over het transport. Het antwoord leverde, zoals ik verwachtte, helemaal niks op dus daar ben ik weer lekker mee. ‘s Avonds in huis een hoop kaarsjes aan en een close-up van takken met lichtjes.

zaterdag 16 november

Boodschappen doen bij HEMA, waar ik een etagère met stenen cupcakes spotte, Ook schattig is Bas in de doos van H&M, ik had het deksel op de grond gegooid en zei voor de grap “Bas, in de mand!” Die gek gaat er nog in zitten ook en kijkt vervolgens heel lief. Verder een close-up van mijn nieuwe favoriete capuchonvest, die trouwens ook al in de shoplog stond.

‘s Middags op de pont naar Woudrichem voor een bak koffie. Het was mistig en op het water ziet dat er apart uit. Woudrichem lag er spookachtig bij in de mist en bij de ijssalon smaakte de koffie én de smoothie weer voortreffelijk, zoals altijd. Ook nog gezellig een praatje gemaakt.

zondag 17 november

Gisteravond was ik nog zo blij, vandaag is ronduit klote. Het weer past er ook goed bij en het plaatje van een verlaten binnenstad móest ik gewoon maken. Leegte… Dit is weer typisch zo’n foto waarvan ik me jaren later nog het bijbehorende gevoel zal kunnen herinneren.

Verder nog een typografie die ik een uurtje later tekende. Ik denk dat sommigen wel kunnen raden waarover het gaat. Ik wil er verder niks over kwijt eigenlijk, dus als je het niet snapt heb je pech vrees ik :-) Het positieve is dat ik deze typografie wel erg mooi geworden vind. Strak en sober. Ook een mooie afsluiter voor dit artikel, want ik ben er weer doorheen.

Hoe was jouw week?