Gister is er bij hoge uitzondering geen artikel verschenen, om de simpele reden dat ik geen tijd had. Ik heb het de afgelopen twee dagen en met name vrijdag nogal druk gehad, vandaar 🙂 De afgelopen week was wat je zegt een enorme kloteweek, maar wel met een goed einde.

Zondag en maandag las je al dat mijn hart gebroken is en daar heb ik het nogal moeilijk mee. Het zal dus best even duren voordat dit gesleten is, maar het leven is niet bedoeld om alles maar zo makkelijk mogelijk te maken dus kiezen op elkaar en gewoon doorgaan. En afleiding zoeken, wat dit weekend prima lukte!

zondag 17 november

Eerst nog twee foto’s van vorige week zondag die ik maakte na het schrijven van het wekelijkse foto overzicht. ‘s Avonds ging ik lopen met Bas en maakte ik de foto van een donkere stad verlicht door lampjes. Ernaast mijn eettafel waaraan ik alles doe behalve eten, waarop een bom ontploft leek. Ik had toen net de typografie gemaakt die je in de Weekly Snaps van afgelopen week ziet. Die van de week ervoor ligt er ook nog, verscholen onder post en bonnetjes.

maandag 18 november

Zoals altijd aan de wandel met Bas en hem z’n rondje roltrap bij V&D gegund en zelf nieuwe sokken gekocht. De foto van de Grote Toren vind ik best gaaf, gefotografeerd vanuit een apart perspectief. Bij thuiskomst lag er post in de bus, een leuke mutsje wat vanuit Oostenrijk verstuurd is en toch binnen vier dagen met het weekend ertussen bezorgd werd. ‘s Middags op de bank zitten lezen met Micky en Bas gebroederlijk op schoot en ‘s avonds anijsmelk gemaakt in een poging om te slapen, wat helaas niet werkte, maar wel lekker was.

dinsdag 19 november

Nog steeds blij met m’n Nike’s! Vroeg in de middag een hoop kaarsjes aangestoken, waaronder deze nieuwe van Xenos in een bakje met Made with love erop. Geen geurkaars dit keer, maar hij ziet er leuk uit. ‘s Avonds mezelf getrakteerd op een pizza omdat ik vond dat ik best een beetje lief voor mezelf mocht zijn nu ik me zo rot voelde. Dat was niet echt een succes, omdat ik totaal geen eetlust had en de helft maar met moeite op kreeg. Ach, het was te proberen. 🙂

woensdag 20 november

De twee onderste foto’s maakte ik tijdens het wandelen, niet met een speciale reden of uitleg, maar ik vond ze gewoon wel wat hebben. Soms heb ik de neiging om foto’s van onderwerpen te maken die niet eens heel bijzonder zijn, maar gewoon omdat een patroontje of kleur me opvalt of dat ik iets een bepaalde uitstraling vind hebben.

‘s Middags naar de bieb geweest voor een verse lading boeken en niet veel later een nieuwe hairdo uitgevonden met een wat schuinere scheiding, wat ik best leuk vind staan. Ik kijk er ook echt heel opgewekt bij, maar zo voelde ik me dan ook niet. ‘s Avonds had Kruidvat een leuke actie waarbij ik wat leuke make-up heb gescoord.

donderdag 21 november

Bas wilde ‘s morgens niet echt wakker worden. Uiteindelijk toch weer op pad en dit bruggetje vol oranje herfstbladeren gespot. Naast de Made with love kaars, had ik mezelf ook nog deze grijs gemêleerde slouch beanie cadeau gedaan als troost, die ik kocht bij Bijou Brigitte.

Weer post van PostNL, in totaal 6 brieven deze week. Allemaal over zoekgeraakte poststukken en het heeft niks opgeleverd. Zonde van het papier dus. ‘s Middags spotte ik een grappig iPhone hoesje bij Xenos. Niks voor mij, wel grappig. ‘s Avonds weer kaarsjes aangestoken. Die met geslepen glas vind ik altijd van die mooie patroontjes geven op het tafeltje.

vrijdag 22 november

Onverwachts een erg leuke en ook volle dag. Ik ben in totaal 15 uur onderweg geweest. Ik mocht met een kennis die z’n eigen koeriersbedrijfje heeft een dagje meerijden en gelijk een mooi ritje naar Duitsland! ‘s avonds was ik uitgenodigd voor een personeelsfeestje van een vriend in Waalwijk. Bowlen en eten. Ik was eenmaal thuis echt kapot, maar wel geweldig naar m’n zin gehad. Over het dagje Duitsland volgt morgen nog een verslag, vandaag alvast een voorproefje.

zaterdag 23 november

Ook zaterdag weer op pad, al was het dit keer minder lang. Ik ben met m’n moeder en oma naar het gemeentehuis in Wijk en Aalburg geweest waar een tentoonstelling was genaamd 40 jaar Aalburg. Aangezien mijn opa heel lang gemeentesecretaris is geweest voor deze gemeente, verwachtten we ook diverse foto’s van hem tegen te komen en die waren er in overvloed.

Op de eerste foto staat mijn oma te kijken naar één van de foto’s waar hij op staat, op foto twee zie je hem ook. Opvallend is dat de uitspraak die hij destijds al deed, nu opnieuw een actueel onderwerp is (samenvoegen van gemeenten). Tot slot een vlag met het wapen van de gemeente.

zondag 24 november

Slechts één foto van vandaag. Ik ben zo moe na een week slecht slapen en een overvol weekend, dat ik vandaag pas om één wakker werd en daarna maar een klein rondje heb gewandeld, waarbij ik deze foto maakte.

Ik zit nog steeds niet goed in m’n vel, zeker nu de fijne afleiding van de afgelopen dagen weer ver te zoeken is en ik ook veel last heb van angst, waarmee ik alleen thuis zit en mezelf moet zien te vermaken en afleiden. Ik zal het ermee moeten doen, straks misschien een pot thee zetten en een film kijken of gewoon nog een keer wandelen, al is het weer niet echt aantrekkelijk. 🙂

Boerenstraat Gorinchem

Wat heb jij de afgelopen week meegemaakt?