Vandaag laat ik je met veel plezier het tweede jaaroverzicht voor 2013 zien. Het was behoorlijk wat werk en helaas had ik ook nog steeds last van zware hoofdpijn, maar het terugzien van al die met de iPhone gemaakte foto’s van het afgelopen jaar maakte wel een hoop goed! Ik heb in totaal iets meer dan 1700 foto’s gemaakt dit jaar en de leukste voor je uitgezocht!

Net als vorig jaar, heb ik alle foto’s in collages gezet. Vijf per maand, wat betekent dat je in totaal 60 foto’s te zien krijgt, voorzien van korte omschrijving. Vind je het leuk om nog meer foto’s van het afgelopen jaar terug te zien? Dan kun je natuurlijk altijd in het Weekly Snaps archief duiken en alle zondagse fotoverslagen van de eerste tot en met de laatste week van het jaar bekijken!

Januari

Veel sneeuw en kou, wat voor de nodige mooie plaatjes zorgde. Verder een nachtje bij m’n oma geslapen nadat ze uit het ziekenhuis was ontslagen, high tea in Almkerk met m’n moeder en Bas die het uitstekend naar z’n zin had, zodra de straten bedekt waren met dat koude witte spul. :-)

Februari

Nog steeds erg koud en hoog water en weer veel foto’s gemaakt uiteraard. Verder door de modder aan het struinen geweest in de griend van Sleeuwijk. Een foto van mij die ik het grootste gedeelte van het jaar als profielfoto heb gebruikt (vind het nog steeds één van de leukste selfies). Verder nog de Lingehaven in zwart-wit en pannenkoeken eten met Bas.

Maart

Aanwezig bij de aanplant van nieuwe bomen op de krib bij Woudrichem, figureren voor Dokter Tinus, waarbij Tygo Gernandt zich ontpopte als groot fan van Bas. De eerste frambozen, een warme dag waarop ik gelijk 35km fietste en het moment dat ik aan mezelf toegaf dat ik head over heels verliefd was. Achteraf gezien bleken de voortekenen er in november 2012 al te zijn…

April

Veel in Woudrichem gezeten in april, Bas die vrolijk op de veerpont zit te wachten en ik met nog witblond haar, terwijl ik ergens anders op wachtte… Op het gemeentehuis in Woudrichem voor de jaarlijkse verkeersregelaars-opfriscursus, een traguspiercing genomen en een foto van Woudrichem die inmiddels ook op één van de ansichtkaarten prijkt die je kunt kopen bij de VVV.

Mei

Na een moeizame start, werd ‘t lekker weer, inclusief mooie zonsondergangen. Verder een ballonvaart boven Breda met m’n moeder, kilo’s aardbeien en ander zomerfruit gegeten, kilometers gewandeld en zoals altijd veel gefotografeerd.

Juni

Opeens ‘last’ van groene vingers en mijn terrasje gezellig gemaakt. Met Bas een middagje naar Dordrecht en daar lekker gegeten, het eerste motorritje van het jaar, Bas die water eindelijk leuk lijkt te gaan vinden en van lichtblond naar een wat meer natuurlijkere kleur blond gegaan.

Juli

Naar het hippiefestival, vette Audi die ergens stond geparkeerd, Bas ‘s avonds aan de zwem, nog steeds helemaal happy met de spiegelreflexcamera die ik in mei kocht en enorm lange einden fietsen (tussen 30 en 50 km).

Augustus

De meest waanzinnige zonsondergangen, veel fietsen, een paar avonden opgetut en wel naar het zomerfeest geweest en slecht in m’n vel zitten en dus zoveel mogelijk leuke dingen doen om afleiding te zoeken, waaronder uit eten met een vriend en lattes drinken bij IJssalon Baks.

September

Wandelen in Woudrichem en winkelen in Dordrecht. Bas die steeds vaker op de roltrap wil bij V&D (en alle andere winkels die er één hebben), nog meer mooie zonsondergangen gezien en de rode lipstick weer helemaal herontdekt.

Oktober

In alle vroegte in Ameide de zonsopgang fotograferen, met Bas naar Landgoed Mariënwaerdt en op dierendag pannenkoeken eten in Woudrichem. Een schattig katje tegenkomen tijdens het wandelen en aardig los gegaan op het fotograferen van herfstige taferelen.

November

Wat mij betreft de schattigste foto van Bas van 2013! Onverwachts met Onbezorgd Bezorgd een dagje voor koerier spelen in Duitsland (700 km afgelegd op één dag!), ladingen kaarsjes branden, onafscheidelijk zijn van m’n nieuwe Nike’s en weer duizend-en-één foto’s gemaakt in mijn stadje.

December

Met m’n vader naar een kerstmarkt in Kleve, een avondje uit wat een beetje in het water viel dankzij hardnekkige migraine, maar wat dan wel weer een best leuke selfie opleverde. Vele kilometers wandelen in de stad, zo nu en dan omhuld door een laag dikke mist. En ondanks dat ik zelf geen kerst vierde, wel cadeautjes gekocht voor twee mensen waar ik heel veel om geef… ♥