Eens in de zoveel tijd raak ik weer helemaal in de ban van eBay, vooral als ik weer één of andere verkoper heb gevonden met items die ik leuk vind. Dit keer heb ik er ook één gevonden met leuke en ook betaalbare sieraden en ik laat je in dit artikel graag mijn aankopen zien en waar je zelf op zoek kunt gaan naar leuke budget sieraden.

Ik heb alles voor in een collage gezet, wat er ook nog eens leuk uitziet. Ik heb een tijdje geleden voor het eerst besteld op deze eBay shop en onlangs weer wat items aan m’n lijstje toegevoegd die inmiddels als het goed is onderweg zijn. De verkoper waar deze items vandaan komen heeft de haast poëtische naam GoingWithTheWind en er staan echt enorm veel sieraden!

De prijzen van de meeste sieraden ligt rond de 2 à 3 dollar, wat in euro’s nog minder is! Omdat ik er inmiddels al een aantal ontvangen heb, kan ik melden dat de kwaliteit prima is! Soms heb je items die bij aankomst al bijna uit elkaar vallen of sowieso ook echt uitstralen dat ze heel goedkoop waren. :-) Dat is bij deze sieraden niet het geval, vind ik. Vooral de lange ketting met het smalle kruisje en ringetje met Wisdom vind ik supermooi en heb ik al gedragen.

Hou jij ook zo van eBay?