Alle berichten die je de afgelopen week hebt gelezen, had ik het weekend ervoor geschreven en ik kan je vertellen dat je lui wordt als je ‘s avonds niet nog een bericht in elkaar hoeft te flansen. Vandaar dus dat ik vrijdagavond opeens zoiets had van, ja en nu? Omdat ik niet veel inspiratie heb, vandaag een post met een tip en een filmpje.

Gisteren kwam ik op Facebook een grappig filmpje tegen, gemaakt ter ere van de verkiezing van de Gouden Loeki voor 2013. Een prijs voor de leukste of meest bijzondere reclame.

Iedereen kent dat filmpje met dat hondje wat een auto nadoet wel, Dit is er een vervolg van, met een interview met de baas, die het allemaal niks vindt al die aandacht. Elke keer als ik ‘m zie, moet ik lachen, die man is minstens zo grappig als z’n hond! En Brabander hè. Snapte?

Natuurlijk heb ik zelf ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om op m’n favorieten te stemmen. Op één koos ik de Volkswagen reclame met het hondje, op twee de C1000 commercial met Jack Wouterse en die andere man met dat ontzettend slimme jongetje achterin de auto en als derde heb ik één gekozen die ik nog nooit gezien heb maar die ik wel hilarisch vond.

Hij is van Bol.com en er wordt een pakketje bezorgd door PostNL, met spullen van de webshop. Vervolgens wil de man des huizes gaan klussen, maar heeft hij zich ergens in vergist. Eigenlijk miste ik die Coca Cola reclame, waarbij een blikje onder de grasmaaier komt, de dames weten denk ik meteen waar ik het over heb. :-)

Hier de reclames waarop ik gestemd heb,

Welke vind jij het leukst? Breng ook je stem uit!