December schiet alweer op, dus tijd voor een nieuwe Here & Now. Die me overigens maar al te goed uitkwam, want ik had totaal geen inspiratie voor iets anders. :-)

Wearing

Mijn oudste en veel te ruime spijkerbroek, die zo nu en dan heel oncharmant afzakt, maar als ik naar buiten moet, doe ik er een riem om. Verder een vrij nietszeggend grijs losvallend truitje met blauwe tekstprint, een grijs capuchonvest en m’n afgetrapte, maar oh zo fijne sneakers. Inderdaad: een relax-outfit. Ik ben verkouden en voel me bagger, dan heb ik geen zin om er fashionable bij te lopen.

Eating

Guilty! Ik kon tijdens koopzondag de verleiding echt niet weerstaan en heb bij HEMA kerstkransjes gekocht. Niet dat ik zo’n zakje achter elkaar leegeet, sowieso ook niet verstandig vanwege de keelpijn, maar lekker (en ongezond) is het wel. Je moet jezelf soms wat gunnen.

Wishing

Da’s een lastige, ik heb nog steeds de wens die ik al tijden heb, al weet ik inmiddels vrij zeker dat die nooit in vervulling zal gaan. Desondanks wordt ‘t eentonig om daar steeds weer over te beginnen, dus moet ik iets anders bedenken.

In de trant van het naderende nieuwe jaar, wens ik dat ‘t een mooi jaar wordt zonder nare gebeurtenissen en dat het ook de mensen waarvan ik houd, goed zal vergaan en het een zinvol en waardevol jaar zal worden!

Mijn kerstkaart voor 2013

Reading

Erg weinig eigenlijk. Ik heb al ruim anderhalve maand geen boek meer aangeraakt. Wat ik dan wel doe? Nou genoeg! Verveling komt bij mij maar zelden voor. Ik ben gisteren wel in een boek begonnen, dat heet Vamp on heels en is van Marijke van den Elsen. Of ik het volhoud om ‘m uit te lezen weet ik niet, ik ben al minstens twee maanden snel afgeleid en verder dan anderhalve bladzijde kom ik doorgaans niet.

Wanting

De vorige keer schreef ik over de wens om een iPad aan te schaffen, ik ben inmiddels druk aan het sparen, dus dit is iets wat gerealiseerd gaat worden! Wat ik verder wil? Ik ben al weken op zoek naar de perfecte gebreide zandbeige muts, maar zonder zo’n pluim bovenop. Ik heb nog niks kunnen vinden.

Listening

De laatste tijd luister ik weer veel naar Spotify. Soms luister ik een tijd alleen naar radio, dan weer een poosje naar m’n iTunes bibliotheek en dan is Spotify aan de buurt. Altijd leuk ook om nieuwe muziek te ontdekken. Over nieuw gesproken: M’n huidige favoriet is de nieuwe single van Gavin Degraw, hij staat al op m’n iPod en ik kan er geen genoeg van krijgen!

Planning

Het is bijna Kerst en waar half Nederland bezig is met de kerstplanning, strekt de aankomende week zich voor mij leeg en zonder verplichting uit. Wat een zaligheid! M’n moeder komt tweede kerstdag koffiedrinken, maar dat is alles.

Enerzijds wil ik ook wel eens kerst vieren met een hoop vrienden of iemand die ik heel lief vind, maar je kunt niet alles hebben en ondanks dat het thema singles-zijn-zielig-met-kerst elk jaar terugkomt, heb ik er echt geen problemen mee om alleen te zijn. Het is net wat voor kaartje je eraan hangt, in zekere zin is het gewoon woensdag en donderdag, alleen zijn de winkels dicht. :-)

Loving

Eindelijk een vervanger voor het onderdeel Watching, waar ik nooit een antwoord op wist te verzinnen. Deze is vooral bedoeld voor recentelijke favorieten op het gebied van bijvoorbeeld apps, eten, kleuren, trends, bezigheden. Grote liefde van dit moment is kaarsjes branden, heel veel ladingen kaarsjes branden. Een indicatie? Een zak van 50 waxinelichtjes gaat momenteel in minder dan een week op!