Yes! Weer eens een tag! Op de één of andere manier vind ik tags altijd één van de leukste soort artikelen om te schrijven en kan ik meestal niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Dit keer een tag die ik vond op de blog van Femke en het leek me erg leuk deze ook te doen.

Wat betekent fashion voor jou?

Een fijn gevoel krijgen van leuke items shoppen. Als ik ga winkelen ga ik het liefst alleen. Niet in het minst omdat ik in sneltreinvaart door de stad loop. Als er iemand bij is, hou ik me altijd in en sla ik vaak winkels over waar ik wel wil kijken, omdat ik de ander niet te lang wil laten wachten.

Wat is je favoriete modestad?

Die heb ik niet echt, ik winkel het meest gewoon in my hometown Gorinchem en wijk soms uit naar Dordrecht. Dat vind ik geen leuke stad, maar er zitten winkels die ze hier niet hebben. Als ik echt een favoriete stad op moet noemen waar ik graag kom en waar ik winkelen altijd erg leuk heb gevonden is dat toch wel Den Bosch, daar kan helemaal niets aan tippen. Ik ben er helaas al veel te lang niet meer geweest, alleen pas ‘s avonds voor een bak koffie en een Bossche bol.

Bij welke winkel slaag je altijd?

Dat is H&M. Bij deze keten shop ik wel liever online, omdat ik nog geen enkele H&M winkel heb gezien die ik prettig vond. Zoveel kleding dicht op elkaar gepakt op rekjes, dat vind ik niet echt makkelijk. Maar online slaag ik altijd wel, daarom mag ik van mezelf ook niet vaker dan eens per twee of drie weken kijken wat er weer nieuw aan de webshop is toegevoegd.

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel?

Ik denk dat dat Vero Moda is, ik vind het een leuke winkel en ik loop er regelmatig even binnen, maar ik koop er minder snel iets dan bijvoorbeeld bij ONLY, waar ze bijna altijd wel leuke dingen hebben. Misschien omdat Vero Moda meer gericht is op basics.

Gebreid capuchonvest

Wat is je meest comfortabele item?

Ik ben momenteel heel erg gek op mijn gebreide hoodie van H&M die je ook al onlangs in deze shoplog voorbij hebt zien komen. Ik heb van hetzelfde materiaal ook nog een sweater die ik ook fijn vind maar de hoodie wint het. Ik ben echt gek op dat soort vesten. Verder zijn mijn katoenen sweaters ook heel erg comfortabel. Lekker wijd en lang, daar voel ik me heerlijk in!

Heb je een fashion geheim?

Hmm, die heb ik niet echt geloof ik. Ik weet ook niet of er met dat geheim een soort geheime tip bedoeld wordt of een rare gewoonte. Ik zou het geen van beiden weten. Sorry!

Mijn kast hangt vol met…

Hoodies, leggings, t-shirts en wijde truien. Love them!

Een item in je kast dat je nooit hebt gedragen?

Ik zou het eigenlijk niet weten. Dingen die ik na een hele tijd nog niet gedragen heb, zet ik meestal op Marktplaats, er zijn wel items die ik soms een hele tijd lang niet draag, maar wat ik echt nog nooit gedragen heb, nee. Hooguit een topje wat ik onlangs in de sale kocht waarvoor het voorlopig nog even te koud is!

Wat draag jij het liefst?