Weet je dat ik heel af en toe nog steeds 2012 wil schrijven in plaats van 2013? Ik heb het onlangs zelfs gepresteerd om op een formulier 2011 in te vullen, gelukkig kon ik die laatste 1 nog redelijk omvormen naar een 3. Ik zou nu toch wel aan 2013 gewend moeten zijn, zeker nu het straks alweer een vier wordt in plaats van een drie.

Van de afgelopen week heb ik niet bijzonder veel foto’s. Ik zit nog steeds niet lekker in m’n vel en de angsten die met mijn ziektefobie te maken hebben en de gevolgen van een gebroken hart wisselen elkaar in rap tempo af. Niet om blij van te worden dus en mijn zin om te fotograferen gaat daar dan af en toe ook wel een beetje van over.

maandag 25 november

Flink aan de wandel geweest en daarbij de foto rechts en linksonder gemaakt. Een ding wat voor de scheepvaart is Buiten de Waterpoort met een mooie lucht op de achtergrond en de Lingehaven, waar ik volgens mij al meer dan 300 foto’s van heb, maar het gaat nooit vervelen. ‘s Avonds ben ik even met camera en statief op pad gegaan om wat te fotograferen, één van de foto’s die ik die avond maakte kun je terugzien in het artikel van afgelopen dinsdag.

dinsdag 26 november

Nadat ik maandagavond laat een gigantische paniekaanval kreeg, was ik ‘t zat en heb ik de volgende ochtend een afspraak bij de dokter gemaakt. Bij mijn eigen praktijk was die dag geen arts, dus werd ik doorverwezen naar een andere, waar ik al eerder was geweest.

Natuurlijk weer vals alarm, gelukkig. Mezelf vervolgens bij DeliFrance getrakteerd op een Wiener Melange en bij AH een fles douchegel van Treacle Moon gekocht. Op de foto linksonder zie je Bas met zijn warmteknuffel, een beertje met kersenpitkussen in z’n buik wat je kunt opwarmen.

woensdag 27 november

Woensdagmiddag heb ik in totaal 10 km gelopen, grotendeels vergezeld door Yasper, die ook veel met fotografie bezig is en graag van anderen wil leren. Hij maakte wat foto’s met mijn camera, terwijl ik zelf enkele plaatjes schoot met m’n iPhone, onder meer onderstaande drie.

zaterdag 30 november

Donderdag en vrijdag maakte ik geen enkele foto dus ga ik gelijk door met zaterdag. Na een aantal zeer natte, koude en grijze dagen was het deze dag warempel mooi weer en niet eens koud.

De meeste foto’s maakte ik tijdens de ‘grote’ wandeling met weer een nieuwe Hipstapack in Hipstamatic. Omdat ik 3 kilometer nog niet genoeg vond, heb ik er ‘s avonds nog 2 bij gelopen, al wat het wel vies weer, dus niet de beste omstandigheden voor een goede wandeling.

zondag 1 december

December. De vervelendste maand van het jaar is nu dan toch echt aangebroken. Gelukkig lijkt de dag gevoelsmatig niet heel anders dan gisteren, 🙂 Ik heb weer gewandeld en weer wat foto’s gemaakt met Hipstamatic, waarbij de nieuwe Hipstapack gelijk tot favoriet gebombardeerd is. Ik loop geen enkele dag dezelfde route, maar passeer toch meestal wel dezelfde straten. Dit keer heb ik wat meer binnendoor-straatjes en steegjes gepakt, ook wel eens leuk.