Afgelopen week was best voor herhaling vatbaar, op de verregende wandelingen en het feit dat ik amper uit bed te branden was na dan, maar verder had ik niet te klagen. Mijn hoofd lijkt weer iets beter te werken, waardoor ik met name de laatste twee dagen enorm productief ben geweest.

Verder ben ik maandag met Bas naar de dierenarts geweest voor z’n jaarlijkse prikje, dinsdag naar Duitsland en verder genoot ik van heel veel kaarsjes om me heen, leuke gesprekken op Facebook en Whatsapp en warme chocolademelk en thee!

maandag 2 december

Maandag had ik om half 2 een afspraak bij de dierenarts met Bas, maar natuurlijk moest er eerst gewandeld worden. Het smalle straatje heet Wolpherenhofje. Ik vond het er zo schattig uitzien! Het licht was erg mooi en dus maakte ik de zoveelste foto van de Lingehaven.

Ik heb later een typografie gemaakt met de tekst ‘Say something, I’m giving up on you.’ Vervolgens met Bas naar Zuilichem en daarna thuis met de kat op schoot op de bank. ‘s Avonds weer gaan wandelen en daarbij nog een foto gemaakt in de Botersteeg en tot slot tevreden mijn bedje in.

dinsdag 3 december

Woensdag kon je in dit artikel al lezen dat ik naar Kleve was geweest, maar omdat ik pas begin van de middag opgehaald werd, kon ik eerst wandelen, wat ik graag deed omdat het mistig was en dat bijzondere plaatjes oplevert. Vervolgens onderweg naar Kleve en bij Nijmegen een foto van de Waalbrug gemaakt.

Ondanks dat het afwachten is of een foto mooi wordt als je hem door de voorruit en tijdens het rijden maakt, ben ik hier best content mee. Verder toch nog twee foto’s van mijn tripje naar Kleve, een vliegtuigje wat bij een reisbureau stond en een restaurant aan de rand van het park waar de kerstmarkt was, wat er gezellig uitzag. Het is overigens de hele dag mistig gebleven, op weg naar huis was het zicht minder dan 100 meter en ik was blij dat ik niet achter het stuur zat!

donderdag 5 december

Donderdag was het én Sinterklaas én stormde het enorm. Er werden op Facebook al grapjes gemaakt in de trant van “Sinterklaas waait door de bomen” en de storm, die officieel Xaver schijnt te heten, werd al snel omgedoopt tot de Sinterklaasstorm.

Ik heb zelf geen Sinterklaas gevierd en ben die dag ook weinig buiten geweest (wel een poging tot wandelen gedaan overigens, dat blijf ik stug volhouden), maar heb me lekker teruggetrokken in mijn warme huisje met een enorme berg kaarsen aan en gloeiend hete choco met slagroom en marshmallows in mijn nieuwe en enorme beker binnen handbereik. Yum!

Warme chocolademelk in mijn rendierbeker

vrijdag 6 december

Mijn nieuwe legging van H&M, waar ik héél bij mee ben. Ik heb er lang op moeten wachten, maar dat was het waard. Dan een foto van mij die ik ook op Facebook had gezet en waarop ik gelijk al een ietwat lullige opmerking kreeg dat ik weleens leukere foto’s heb gepost.

Klopt, maar ik vind het, zeker gezien mijn slechte zelfbeeld, stoer dat ik tegenwoordig ook soms een mindere foto durf te laten zien. Het ging ook om m’n haar, ik werd ‘s morgens wakker en het zat echt superleuk!

Veel volume zonder ontploft te zijn en warrig op een toffe manier. Deze maakte ik overigens ‘s avonds, toen zat het al minder leuk dan ‘s morgens, maar het volume is nog wel zichtbaar, cadeautje van de storm. 🙂

zaterdag 7 december

Gisteren was het weertechnisch gezien een shitdag, maar verder heb ik me prima vermaakt. Zoals altijd weer gewandeld, maar dit voortijdig af moeten breken, omdat het ging plenzen en bleef plenzen en ik geen paraplu bij me had omdat Buienradar aanvankelijk geen regen opgaf.

In eerste instantie nog ergens geschuild (zie foto 2) maar geen zin om daar een half uur te blijven hangen dus naar huis. De rest van de dag heb ik me vermaakt met een heleboel artikelen voor aankomende week schrijven en nog meer spullen uitzoeken. Opruimbuitje dus. 🙂

zondag 8 december

Vandaag heb ik vrij extreem lang uitgeslapen en toen ik eenmaal klaar was met douchen, aankleden, beesten voeren en de rest van de routine, was het behoorlijk laat eer we aan de wandel gingen. Ondanks dat ik totaal geen zin had, toch bijna 4 km gelopen (genoeg voor de zondag vind ik) en dit keer allerlei achterom straatjes en smalle steegjes gepakt.

De binnenstad is niet overdreven groot, maar toch kun je als je wilt elke dag een heel andere route lopen waardoor je ook weer andere dingen ziet, of vanuit een ander perspectief. Dat vind ik altijd erg leuk. Rechts zie je de Verlengde Torenstraat met op de achtergrond de Grote Toren.

Verlengde Torenstraat, Gorinchem

Heb jij nog wat bijzonders meegemaakt deze week?