Zo aan het eind van het jaar krijg ik altijd de onverklaarbare drang om te weten hoe bepaalde dingen vorig jaar rond deze tijd waren. Gelukkig hebben we daar TimeHop voor en natuurlijk ook de Weekly Snaps van bijvoorbeeld week 51 vorig jaar en zelfs nog die van 2011!

De afgelopen week heb ik het druk gehad met van alles. Rustig op de bank zitten was er niet bij en zelfs de nachten waren kort. Zo loopt de verkoop via Marktplaats altijd flink op tegen de kersttijd, wat ook weer verpakt en verzonden moet worden, heb ik een plank opgehangen en een kerstboom gekocht, boodschappen gedaan, klusjes weggewerkt, last gehad van opruimwoede en meer. Het aantal foto’s is daardoor wat beperkter dan anders.

maandag 16 december

Maandag ging ik naar Wijk en Aalburg en combineerde ik een dagje bij oma met het ophalen van een bestelling, een enorme (60 x 60) fotolijst voor mijn Printstagram poster. Een vrij lastig ding om mee rond te sjouwen, maar het resultaat is ontzettend gaaf! Bij oma was het ook gezellig en hebben we pannenkoeken gebakken. ‘s Avonds thuis maakte ik deze selfie.

dinsdag 17 december

Dinsdag ben ik onder meer lange tijd zoet geweest met achterstallig onderhoud in iTunes. Ik ben nogal pietje-precies als het op mijn muziekcollectie aankomt en ben er nooit klaar mee. ‘s avonds kookte ik macaroni en ik kocht een kerstcadeautje voor someone special, wat er, zeker in combinatie met mijn kerstkaart, zó mooi uitzag dat ik er een foto van moest maken.

woensdag 18 december

Deze dag maakte ik tijdens de wandeling onderstaande foto’s. De eerste is bewerkt, waardoor de roze lucht ontstond, iemand op Instagram dacht al dat het zo’n mooie roze zonsondergang was, maar niets is minder waar. :-)

Ernaast een leuk katje wat bovenop een auto zat, als ik me niet vergis was dat in de Molenstraat. Over straten gesproken, ik heb een ontzettend leuk idee in m’n hoofd wat ik binnenkort ga uitvoeren: een soort binnenstad tour in één minuut.

donderdag 19 december

Woensdag besloot ik toch maar m’n kerstboom op te zetten, maar ik was opeens helemaal klaar met die veel te grote kunstboom en heb hem het huis uit getrapt, sort- of dan. Donderdag gelijk naar GAMMA voor een echte kerstboom in een maat kleiner, véél beter! Ook ben ik die dag 2 keer bij V&D geweest waar de kerstafdeling er erg gezellig uitzag. Tot slot had ik aardig wat post in te pakken zoals je ziet, wat dezelfde dag ook op het postkantoor afgeleverd moest worden.

vrijdag 20 december

De hele dag aan het rennen en vliegen geweest en een hoop gedaan. Onder meer spontaan op het idee komen om nog een plank op te hangen in de woonkamer. Ik had er nog één liggen, alleen geen steunen. Die ben ik ‘s avonds alsnog gaan halen bij GAMMA, samen met Bas.

Daarna een uurtje klussen, heerlijk! Hij hangt perfect waterpas en het staat erg leuk. Begin van de middag was ik ook al bij GAMMA, waar ik deze leuke ster kocht die inmiddels op de voordeur hangt. De molen bij het Paardenwater fotografeerde ik tijdens een wandeling van zo’n 7 km. Ik vind ‘m zelf erg mooi!

zaterdag 21 december

Als laatste nog één foto van zaterdag. Ik werd gister wakker met een dikke keel en een enorm brak gevoel, zwaar verkouden dus en iets wat op het begin van een griepje lijkt. Inmiddels is het niet veel beter, maar we doen het ermee.

Ik heb gister een poos op de bank gelegen en het uitzicht beviel me wel, boompje, lichtjes, kaarsen aan, het kan slechter zeg maar. Vandaag nog wel een halfslachtige poging gedaan om te wandelen, maar dat was ook geen succes. Inmiddels zit ik dus op een ‘dieet’ van Strepsils en water in de hoop dat het vanzelf overgaat!

Kerstsfeer in de woonkamer

Zoals je misschien opgevallen is, heb ik dit keer gekozen voor collages in plaats van allemaal losse foto’s. Ik hoor graag van jou wat jij prettiger vindt kijken!