Het jaar zit er echt bijna op! Afgelopen week heb ik behoorlijk weinig foto’s gemaakt overigens. Ik heb niet echt kerst gevierd, al is m’n moeder op 1e kerstdag wel een bakkie komen doen in Gorkum. Verder heb ik veel gewandeld, ben ik druk geweest met m’n site, enorm verkouden geweest en loop ik inmiddels al bijna een week rond met migraineachtige hoofdpijn. Voor nu in elk geval de foto’s van de afgelopen week.

woensdag 25 december

De eerste foto’s zijn van woensdag, toen was de week dus al halverwege. Een foto van Micky die nogal slaperig op schoot zit, Bas voor de kerstboom, een mooie sort-of zonsondergang boven het Kanaal van Steenenhoek die ik vastlegde tijdens een wandeling van 6 km en tot slot een fotootje van de PHP code waar ik me de hele avond van eerste kerstdag mee vermaakt heb.

donderdag 26 december

Ook op tweede kerstdag werd er weer stevig gewandeld, namelijk bijna 11 kilometer aan één stuk. De planning was om bij de Kinderboerderij te gaan kijken waar zowel Bas als ik het altijd erg leuk vinden maar die was dicht. Vervolgens een route gelopen door een wijk waar ik nog nooit eerder geweest was. Alle foto’s in de onderstaande collage maakte ik tijdens het wandelen, het paadje langs het water (linksonder) lag vlak naast de snelweg en was erg leuk om te lopen.

zaterdag 28 december

Zaterdag was een volle dag. Met Bas naar Hardinxveld om een jas op te halen, waarvan eenmaal thuis de rits kapot bleek te zijn. Maar die werd gelukkig snel en kosteloos gerepareerd door de schoenmaker. Het leuke kerkje staat in Hardinxveld,

Bas blij in de trein en een windmolen bij het station. ‘s Avonds met een vriend naar een Queen-coverband in Nieuwkuijk en omdat ik pas last minute besloot dat mijn hoofdpijn genoeg gezakt was om te gaan, moest ik me in een half uurtje omkleden, m’n haar doen en opmaken.

Desondanks vond ik mijn look best geslaagd. Sowieso de eerste selfie sinds tijden die ik wel leuk vind, mijn slechte zelfbeeld heeft de afgelopen maand namelijk een nieuw dieptepunt bereikt. De ketting komt trouwens van Ebay. Het uitje naar Nieuwkuijk was overigens niet echt een succes, omdat de hoofdpijn terugkeerde en ik daarnaast duizelig en misselijk was. Shit happens.

Tot zover week 52 in sneltreinvaart, wat me eigenlijk wel goed uitkomt, omdat ik ook nog uitzoekwerk moet doen voor het tweede jaaroverzicht wat morgen online staat en dat artikel ook nog moet schrijven. Aangezien ik op het moment ook zware hoofdpijn heb, komt het dus wel een keer goed uit dat het weekoverzicht een keer lekker vlot klaar is :-)

Hoe waren jouw kerstdagen?